26.4.2024
COSTEE, KÄÄRIJÄ JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

costee – Silt se tuntuu (feat. Tupe.)

Alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee yhdistää voimansa omalle Tuhma Music -levy-yhtiölleen sainatun ja Elli-singlellään Spotifyn soitetuimmaksi nousseen Tupen kanssa. Silt se tuntuu -kappale kertoo toksisesta ihmisuhteesta ja costee on kirjoittanut sen yhdessä Emma-palkitun tuottajan Iiro Paakkarin ja Tomi Tammisen kanssa, jotka ovat myös kappaleen tuotannon takana.

costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan. Hänen debyyttialbuminsa on striimannut tuplaplatinaa ja kaksi jälkimmäistä ovat molemmat jo rikkoneet platinarajan. Lahjakkaan laulaja-lauluntekijan kappaleita onkin kuunneltu Spotifyssa huikeat yli 80 miljoonaa kertaa. Neljänneltä albumilta on aiemmin julkaistu singlet TytötRakastunu suruun ja Anteeks.

Lataa costeen ja Tupen promokuvat täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

costee
Spotify |  |  | Facebook

 

 

Käärijä – Kot Kot

Viimeisimmällä Ruoska-singlellään Spotifyn ja radiolistan valloittanut Käärijä julkaisi uuden bilebängerin Kot Kot. Kappaleen tuotannosta vastaa Käärijän hovituottaja Aleksi NurmiSonny Kylä-Liuhala sekä hittinikkari Jurek. Vappu on Käärijän! Biisi kuullaan ensi kertaa livenä Käärijän vuoden ensimmäisellä keikalla BÖLE Arena & Clubilla 4.5.

Lataa Käärijän promokuvat täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Käärijä
Spotify || | Facebook

 

 

Lauri Tähkä – Näissä juhlissa ei itketä / Linnut lentävät takaisin

Yksi Suomen suosituimmista ja menestyneimmistä artisteista, Lauri Tähkä, lopettaa uransa syyskuussa. Ennen viimeisiä keikkojaan artisti julkaisi vielä kaksi kappaletta, Näissä juhlissa ei itketä ja Linnut lentävät takaisin. Tähkä on tehnyt Näissä juhlissa ei itketä -kappaleen yhdessä Tiina VainikaisenAleksanteri Hulkon ja Jussi Tiaisen kanssa. Linnut lentävät takaisin on Timo Kiiskisen ja Lauri Tähkän yhdessä kirjoittama.

Elonkerjuu-yhtyeestä vuonna 1999 uransa aloittanut ja vuonna 2011 ensimmäisen sooloalbuminsa julkaissut Tähkä on myynyt vuosien aikana lähes miljoona albumia ja hänen musiikkiaan on striimattu suoratoistopalveluissa yli 150 miljoonaa kertaa. Tähkä on uransa aikana rikkonut useita radiosoittoennätyksiä, saanut lukuisia Emma- ja Iskelmä-palkintoja sekä tehnyt tuhansia keikkoja. Lauri Tähkän viimeisin albumi Kaikella on tarkoitus julkaistiin syksyllä 2022.

Lataa Lauri Tähkän promokuvat täältä

Lisätiedot:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Lauri Tähkä
Spotify | InstagramFacebook