19.4.2024
CLEDOS, ANI, DAVI JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Cledos – ”Leipä”

Uutta albumiaan työstävä, 2020-luvun suosituimpiin artisteihin lukeutuva Cledos julkaisi uuden singlen “Leipä”. Kappaleen tuotannosta vastaavat aikaisemminkin artistin kanssa yhteistyötä tehneet Lameboy ja Fractious Frank. Cledoksen edellinen single, viime kuussa Etan kanssa julkaistu ja nyt jo reilusti yli kultaa striimannut yhteisbiisi Kattomatta takas löytyy edelleen Spotifyn Top 50:n joukosta.

Lataa Cledoksen promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Cledos

Spotify |  |  | Facebook

 

 

ANI – Odota sua

Vuoden Pop -Emma Gaala ehdokkuudella huomioitu valovoimainen pop-tähti ANI julkaisi odotetun uuden singlen Odota sua, jonka on tuottanut isoista pop-kappaleistaan tunnettu Aleksanteri Hulkko.

Odota sua kertoo rakkauden jälkimainingeista, jossa toinen pääsee yli rakastamastaan ihmisestä ja on valmis menemään eteenpäin. Kappale on ilmiöitynyt TikTokissa ennen julkaisuaan ja siihen on tehty jo yli 800 videota.

 ”Odota sua” on voimaannuttava biisi, jonka halusin julkaista nimenomaan huhtikuussa, koska kyseinen kappale tuntuu mulle kevään auringolta joka herättää luonnon henkiin ja tuo lehtiin värit takaisin pitkän kaamoksen jälkeen. Tehtiin mun luottotuottaja Aleksanteri Hulkon kanssa tää biisi peräkkäisinä päivinä mun edellisen sinkun ”Jos puhutaan totta” kanssa, eli selkeesti jotain hyviä vibraatioita oli ilmassa noina päivinä, ANI kertoo.

Tammikuussa julkaistu platinaa striimannut kappale Jos puhutaan totta kipusi heti julkaisun jälkeen Spotifyn Top 50 -listan ykköseksi ja pysyttelee listalla yhdeksättä viikkoa. Kappale on myös noussut laajasti radiosoittoon ja on ollut korkeimmillaan virallisen radiolistan sijalla 7.

Lataa ANIn promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

ANI
Spotify |  |

 

 

DAVI – PERSONA THE ALBUM

Viime marraskuussa nyt jo reilusti yli platinaa striimanneen jättihitin Silkkii feat. Joalin julkaissut melodisen räpin kiinnostavimpiin nimiin lukeutuva DAVI julkaisI odotetun debyyttialbuminsa PERSONA THE ALBUM. Kultaa ennakkoon striimannut albumi on kahdentoista kappaleen kokonaisuus, jolta löytyy jo ennakkoon julkaistut platinasinglet Rakastunu Gangstaa (Lotto remix) feat. Ardian BujupiLambo feat. VJ sekä Silkkii. Albumilla vierailee myös mm. norjalainen rap-artisti Jonas Benyoub.

Lataa DAVIn promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

DAVI
Spotify | |

 

 

Turisti – Lähetään menee

Tuplaplatinaa viime syksynä julkaisemallaan Kiireinen nainen feat. ibe striimannut Turisti julkaisi uuden singlen Lähetään menee. Kesäisen fiiliksen nostattavalle kappaleelle julkaistiin samaan aikaan artistin juurilla Kongossa kuvattu musiikkivideo. Vuoden 2023 YleX Läpimurto -listalle nostettu Turisti julkaisi viime kesänä nyt jo platinaa striimanneen kakkosalbuminsa Traveller ja on sen jälkeen pyörinyt omien singlensä lisäksi listoilla mm. Averagekidluken platinaa striimanneella Rich Man -singlellä sekä tammikussa julkaistulla Cledoksen Kysyinksmä?-singlellä. Turistin viimeisin oma julkaisu on muutama viikko sitten julkaistu Yks Kaks / Häivytään -tuplasingle.

Lataa Turistin promokuva täältä.

Turisti
Spotify | |

 

 

Pyrythekid – Ilman sua (feat. Joe L)

Nousussa oleva Pyrythekid julkaisi uuden singlen Ilman sua yhdessä Joe L:n kanssa. Emma-ehdokkaanakin ollut Pyrythekid on julkaissut viime kuukausina useita Spotifyn Top 50 -listalle nousseita singlejä, kuten Axel Kalan kanssa julkaistu ja platinaa striimannut 3 Toivomusta. Myös uudella biisillä vieraileva Joe L on ajankohtainen, useita platinasinglejä julkaissut hip hop -lupaus.

Lataa Pyrythekidin ja Joe L:n promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Pyrythekid
Spotify || | Facebook

 

 

ELLIMEI – Mitä kuuluu?

Uusi pop-lupaus ELLIMEI julkaisi uuden koskettavan singlen Mitä kuuluu? Kappale on ilmiöitynyt räjähdysmäisesti TikTokissa jo ennen julkaisuaan ja videoita on kertynyt reilusti yli 1700. ELLIMEI on vastannut kappaleen tuotannosta yhdessä Aleksi Wiklundin kanssa.

– Koskaan ei voi tietää, mitä toinen ihminen käy läpi omassa elämässä, oli kyseessä sitten lapsi tai aikuinen. Hymyn takana voi olla tuntien edestä itkuja. “Mitä kuuluu” on muistutus siitä, miten tärkeetä on muistaa kysyä miten toisella menee ja pysähtyä oikeesti kuuntelemaan. Me ei olla täällä yksin. Ollaan täällä toinen toisiamme varten, kertoo ELLIMEI kappaleestaan.

Artisti sainattiin Etenee Recordsille viime vuoden syksyllä ja hän julkaisi marraskuussa singlen Annan meille anteeks.

Lataa ELLIMEIn promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

ELLIMEI
Spotify | | TikTok | Facebook

 

 

Pasi ja Anssi – Sukkula Venukseen (feat. Kikka)

Suomen kovin bileduo Pasi ja Anssi julkaisivat uuden singlen Sukkula Venukseen (feat. Kikka). Kappaleeseen saatiin käyttöön Kikan alkuperäiset nauhat, joista sovittiin oikeudenomistajien kanssa. Pasi ja Anssi herättivät kappaleen henkiin ainutlaatuisella tavalla lisäten ison ripauksen bailuhenkeä.

Mukaansatempaavista kappaleistaan ja bileiden luojina tunnettu kaksikko julkaisee myös singlen yhteydessä hulvattoman avaruusaiheisen lyriikkavideon. Bileduon edellinen julkaisu oli marraskuussa 2023 julkaistu Saija (feat. Faija).

Lataa Pasin ja Anssin promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Pasi ja Anssi
Spotify | Instagram | TikTok Facebook