12.4.2024
SANNI JA GETTOMASA YHTEISELLÄ KAPPALEELLA – PAPERIHAAVOJA NYT ULKONA

Suomalaisen pop-musiikin suosituimpiin artisteihin jo yli vuosikymmenen ajan lukeutunut SANNI yhdistää ensimmäistä kertaa voimansa suomiräpin pioneerin Gettomasan kanssa. Tänään julkaistun Paperihaavoja-kappaleen pehmeästä, mutta iskevästä tuotannosta vastaa SANNI itse.

– Paperihaavoja kertoo siitä, miten pienistä asioista kasvaa isoja, kun niistä ei kommunikoi ajoissa tai ollenkaan. Kun kaksi toisilleen tärkeetä ihmistä työntyy aina vaan kauemmas toisistaan, vaikka ainoa mitä molemmat oikeasti kaipaa on päästä takasin toisen lähelle. Syyttäminen ja syyllistyminen tappaa yhteyden, jonka paperihaavat parantuakseen tarvitsee, SANNI kertoo kappaleesta.

Yhteistyö Gettomasan kanssa syntyi SANNIn mukaan luontevasti:

– Ollaan tavattu Gettomasan kanssa jo aikoja sitten, mutta viime aikoina ollaan aina törmätessä väläytelty ajatusta yhteistyöstä. Alkuvuodesta Gettomasa oli Elastisen apuvalmentajana The Voice of Finlandin kaksintaisteluvaiheessa. Yhteistyö tuli taas kuvauspäivien aikana puheeksi ja sovittiin sessio mun studiolle. Sain idean Paperihaavoja-biisiin yhtenä iltana Voicen kuvausten jälkeen, ja kirjoitin kertosäkeen myöhään illalla hotellihuoneessa. Vietettiin myöhemmin viikonloppu studiossa ja tehtiin biisi valmiiksi.

Myöhemmin julkaistavan viidennen albuminsa myötä SANNI on ansioitunut myös tuottajana. SANNI on tänään julkaistun singlen lisäksi vastannut myös kolmen edellisen kappaleensa tuotannosta täysin itse. Artistin viime vuonna julkaisemat kultasinglet Haukilahden rantaan ja Mielenmaisemat sekä tammikuussa päivänvalon nähnyt Eliniänodote ovat kaikki tekstien ja sävellysten lisäksi myös tuotannoltaan SANNIn käsialaa.

SANNI on yksi suosituimpia ja seuratuimpia pop-artisteja Suomessa. Kolmen Emman lisäksi Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla palkitun artistin rakastettu hitti 2080-luvulla oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa ja se on tehnyt historiaa oltuaan yhteensä yli 200 viikkoa putkeen Suomen virallisella top100 -radiolistalla. Lisäksi vuonna 2016 julkaistu Että mitähän vittua pitää edelleen hallussaan Spotifyn päiväkohtaista striimiennätystä 349 000 striimillä. Ennätyksiä niin radio- kuin Spotify-listoilla takoneen SANNIn kaikki neljä albumia ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa.

Energisenä esiintyjänä tunnettu SANNI nähtiin ensimmäisellä omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan vuonna 2018. Maan kovimpiin ja hehkutetuimpiin live-esiintyjiin lukeutuva artisti villitsee vuosi toisensa jälkeen keikkalavoilla ympäri Suomen ja on yksi kotimaan kysytyimpiä festariviihdyttäjiä. Tulevana kesänä SANNIn voi nähdä kattavalla kiertueellaan läpi maan suosituimpien festivaalien.

SANNI – Kesä 2024

14.6. Laitila Festival, Laitila
21.6. Tahkon Juhannus, Nilsiä
22.6. Himos Juhannus, Jämsä
29.6. Provinssi, Seinäjoki
5.7. Ruisrock, Turku
6.7. Kajaani Fest Live, Kajaani
11.7. CoolHead Live, Helsinki
12.7. SuomiPop Festivaali, Jyväskylä
13.7. Porvoon Viinijuhlat, Porvoo
14.7. Ilosaarirock, Joensuu
18.7. Tikkurila Festivaali, Vantaa
19.7. Tammerfest, Tampere
20.7. Karjurock, Uusikaupunki
26.7. Qstock, Oulu
27.7. Viinijuhlat, Kokkola
2.8. Power Festival, Järvenpää
9.8. Aurafest, Turku
24.8 Sunset Festival, Rauma
31.8. Allas Sea Pool, Helsinki

Lataa SANNIn ja Gettomasan promokuvat täältä.
Kuvaaja: Niko Hirvimäki

SANNI:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/sanni

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi