12.4.2024
SANNI, ETTA JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

SANNI – Paperihaavoja (feat. Gettomasa)

Suomalaisen pop-musiikin suosituimpiin artisteihin jo yli vuosikymmenen ajan lukeutunut SANNI yhdistää ensimmäistä kertaa voimansa suomiräpin pioneerin Gettomasan kanssa. Paperihaavoja-kappaleen pehmeästä, mutta iskevästä tuotannosta vastaa SANNI itse.

– Paperihaavoja kertoo siitä, miten pienistä asioista kasvaa isoja, kun niistä ei kommunikoi ajoissa tai ollenkaan. Kun kaksi toisilleen tärkeetä ihmistä työntyy aina vaan kauemmas toisistaan, vaikka ainoa mitä molemmat oikeasti kaipaa on päästä takasin toisen lähelle. Syyttäminen ja syyllistyminen tappaa yhteyden jonka paperihaavat parantuakseen tarvitsee, SANNI kuvailee ja jatkaa:

– Ollaan tavattu Gettomasan kanssa jo aikoja sitten, mutta viime aikoina ollaan aina törmätessä väläytelty ajatusta yhteistyöstä. Alkuvuodesta Gettomasa oli Elastisen apuvalmentajana The Voice of Finlandin kaksintaisteluvaiheessa. Yhteistyö tuli taas kuvauspäivien aikana puheeksi ja sovittiin sessio mun studiolle. Sain idean Paperihaavoja-biisiin yhtenä iltana Voicen kuvausten jälkeen, ja kirjoitin kertosäkeen myöhään illalla hotellihuoneessa. Vietettiin myöhemminviikonloppu studiossa ja tehtiin biisi valmiiksi.

Lataa SANNIn ja Gettomasan promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

SANNI
Spotify |  |  | Facebook

GETTOMASA
Spotify | InstagramFacebook

 

 

Etta – Viikonloppufaijoi

Monipuolisuudellaan vakuuttava Etta julkaisi uuden koskettavan voimabiisin Viikonloppufaijoi. Kappale on tehty samalla tiimillä kuin viime vuonna Spotifyn kärkeen kavunnut Demoneista ystävii eli yhdessä OP Vuorisen ja Kyösti Salokorven kanssa. Tuottajana kappaleella on Vuoden tuottaja-palkinnon Emma Gaalassa voittanut Los Rollos. Viikonloppufaijoi on Etan omaan kokemukseen perustuva kappale erolapsen näkökulmasta ja se on herättänyt ennakkoon isosti huomiota TikTokissa.

Demoneista ystävii nousi keväällä Suomen virallisen radiolistan sijalle 36, se oli soitossa Suomipopilla, NRJ:llä ja YleX:llä. Maaliskuussa Etta julkaisi Cledoksen kanssa yhteisbiisin Kattomatta takas, joka on edelleen Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa.

Lataa Etan promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Etta
Spotify | | Facebook

 

 

DOG HUSTLERS – Tinakenkätyttö (feat. Kaija Koo)

DJ-duo DOG HUSTLERS julkaisi tänään uuden singlen Tinakenkätyttö, joka on bile-versio Kaija Koon legendaarisesta hitistä. Kappale on herättänyt ennakkoon mielenkiintoa sekä TikTokissa että keikoilla.

Artistit inspiroituvat Euroopan uusista EDM-trendeistä ja tämän hetken kuumimmista hittibiiseistä. Lopputuloksena syntyy ultimaattisia bailukappaleita, jotka tulevat soimaan jokaisella tanssilattialla ympäri Suomen.

Maaliskuussa julkaistu DOG HUSTLERS x TUULI – Kevlar kipusi Spotifyn Top 50 -listan sijalle 44 ja ilmiöityi TikTokissa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

DOG HUSTLERS 
Spotify |  |