12.4.2024
ETTA JULKAISI KAPPALEEN EROLAPSEN NÄKÖKULMASTA

Monipuolisuudellaan vakuuttava Etta julkaisi tänään uuden koskettavan voimabiisin Viikonloppufaijoi. Kuuntele kappale täältäViikonloppufaijoi on tehty samalla tiimillä kuin viime vuonna Spotifyn kärkeen kivunnut Demoneista ystävii eli yhdessä OP Vuorisen ja Kyösti Salokorven kanssa. Tuottajana kappaleella on Vuoden tuottaja -palkinnon Emma Gaalassa voittanut Los RollosViikonloppufaijoi on Etan omaan kokemukseen perustuva kappale erolapsen näkökulmasta ja se on ilmiöitynyt isosti ennakkoon TikTokissa.

– Mun vanhemmat eros ku olin 5-vuotias ja siitä lähtien mun uus normaali oli joka toinen viikonloppu isän luona. Matkan varrella pienestä hämmentyneestä lapsesta kapinoivaan teiniin on mahtunut paljon tunteita. Oonkin todella ylpeä tästä tekstistä ja tunteesta, joka saatiin tähän biisiin. Suomessa on paljon rikkinäisiä perheitä ja niin sanottuja erolapsia   on ollut siistiä nähdä jo ennakkoon TikTokissa miten monia tän biisin sanoma koskettaa. Ikinä ei oo liian myöhästä puhuu asioista tai pyytää anteeks. Toivon et saadaan täst meille kaikille yhteinen voimabiisi! Etta kertoo.

Demoneista ystävii nousi keväällä radiosoittoon usealle kaupalliselle kanavalle. Maaliskuussa Etta julkaisi Cledoksen kanssa yhteisbiisin Kattomatta takas, joka on edelleen Spotifyn kuunnelluimpien joukossa.

Lataa Etan promokuva täältä.
Kuvaaja: Vinny Holmberg / Replica Studios

Etta:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/etta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti: 
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage me
carla@manageme.fi