12.4.2024
DUA LIPA JULKAISI UUDEN KAPPALEEN JA SIIHEN ERITTÄIN NÄYTTÄVÄN MUSIIKKIVIDEON

Grammy-voittaja Dua Lipan uusi kappale Illusion on kolmas julkaistu kappale supertähden tulevalta albumilta, jolta on aiemmin julkaistu kappaleet Houdini ja Training Season. Dua Lipan kolmas studioalbumi Radical Optimism julkaistaan 3. toukokuuta. Illusion on kirjoitettu yhdessä Dua LipanCaroline AilininDanny L. HarlenTobias Jesso Jr:n ja Kevin Parkerin kanssa ja sen yhteistuotannosta vastasivat Harle sekä Parker. Dua Lipa kertoo, että Illusion on ensimmäinen albumille tehty kappale ja rikkoi myös jään, kun projekti aloitettiin.

Tanu Muinon ohjaamassa Illusion-musiikkivideossa nähdään Dua yhdessä tanssijoiden, korkeushyppääjien ja synkronoidun uinnin ammattilaisten kanssa Piscina Municipal de Montjuïcissa Barcelonassa, Espanjassa. Video huipentuu siihen, kun Dua kiipeää linnoituksesta inspiroituneeseen torniin, mikä on viittaus pahamaineiseen katalonialaiseen perinteeseen. Ikoninen uima-allas toimi myös Duan pop-idolin, Kylie Minoguen Slow-musiikkivideon kuvauspaikkana.

Duan oman itsensä löytämisen innoittamana Radical Optimism on albumi puhtaasta ilosta ja onnellisuudesta, kun on saanut selvyyttä tilanteisiin, joiden kohtaaminen tuntui ennen mahdottomalta. Aiemmin sielua murskaavat vaikeat hyvästit ja haavoittuvaiset alkutaipaleet muuttuvat käännekohdiksi, kun on optimistinen ja kulkee kaaoksen läpi armollisena. Radical Optimism kuljettaa kuulijansa musiikillisesti rikkaaseen, sanoituksellisesti anteeksipyytelemättömään ja äänellisesti vapauttavaan popmaailmaan.

Dua Lipan suosio näkyy myös Suomessa. Supertähden edellinen vuonna 2020 julkaistu albumi Future Nostalgia on striimannut Suomessa kolminkertaista platinaa. Viime keväänä julkaistu Dance The Night  -kappale nousi Suomen radiolistan sijalle kaksi, joka on artistin uran korkein sijoitus Suomessa. Sen lisäksi hänellä on kahdeksan top 10 radiohittiä! Tällä hetkellä Dua Lipalla on kaksi kappaletta radiolistan top 25 sisällä.

Lataa promokuva tästä!
Musiikkivideoon pääset tästä.

Dua Lipa:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
YouTube
warnermusic.fi/dualipa

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen / Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com