5.4.2024
ARTTU WISKARI, AVERAGEKIDLUKE JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Arttu Wiskari – Monaco

Useista hittibiiseistään tunnettu ja tänä keväänä The Voice of Finlandin tähtivalmentajana hurmannut Arttu Wiskari julkaisi uuden singlen Monaco. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Mökkitie Recordsin usean hitin takana oleva biisintekijä Janne Rintala. Uuden kappaleen ensiesitys kuullaan The Voice of Finlandin livelähetyksessä perjantaina 5.4.

Arttu Wiskari lauloi tiensä suomalaisten sydämiin esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön artisti on ollut mukana muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää. Lukuisista kulta- ja platinasingleistään tunnetun artistin suosituimpia hittejä ovat muun muassa Suomen muotoisen pilven allaTässäkö tää oli? (feat. Leavings-Orkesteri), Tuntematon potilasSirpaMökkitie sekä Meidän biisi.

Lataa Arttu Wiskarin promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Arttu Wiskari
Spotify |  | Facebook

 

 

Averagekidluke – Sunkaa aina

Nousukiidossa oleva hip hop -artisti Averagekidluke julkaisi raikkaan kesäbiisin Sunkaa aina. Kappaleen on tuottanut useiden jättihittien takaa löytyvä Kim Mannila. Averagekidluken viimeisimmät singlejulkaisut, platinaa striimanneet Ghetto Love feat. ibe sekä Rich Man feat. Turisti nousivat Spotifyn Top 50 -listan kärkeen ja pysyttelivät listalla kuukausien ajan.

Lataa Averagekidluken promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Averagekidluke
Spotify ||

 

 

Jenni Vartiainen – Villit vedet

Radioiden soitetuimmaksi tänä keväänä usean viikon ajaksi Lanka-hitillään noussut Jenni Vartiainen julkaisi uuden tanssittavan singlen Villit vedet. Kesällä seitsemän vuoden jälkeen festivaalilavoille palaava Jenni on tehnyt kappaleen yhdessä Kaisa Korhosen ja Jurekin kanssa, joka on myös kappaleen tuotannon takana. Kappale saa ensiesityksensä huomenna suorassa The Voice of Finland -lähetyksessä Nelosella klo 20.

Ensi syksynä Jenni Vartiainen lähtee odotetulle omalle konserttisalikiertueelleen, jonka liput ovat myynnissä täällä. 12 paikkakuntaa kattava kiertue alkaa marraskuussa Hyvinkäältä ja päättyy joulukuussa Espooseen. Jenni on yksi 2000-luvun menestyneimmistä supertähdistä, jonka kiertueella tullaan kuulemaan tuttujen hittien lisäksi myös vielä julkaisemattomia kappaleita tulevalta albumilta.

Lataa Jenni Vartiaisen promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Jenni Vartiainen
Spotify |  |Facebook

 

 

Miriam Bryant – Mustelmilla (Mi Amor)

Ruotsissa lukuisia Grammy, P3 Guld, ja Rockbjörnen palkintoja voittanut, yli vuosikymmenen mittaisesta menestyksekkäästä urastaan tunnettu Ruotsin isoimpiin pop-tähtiin lukeutuva Miriam Bryant julkaisi kappaleen suomeksi! Yli 25 platina- & kultarajaa kappaleillaan rikkoneella, kotimaassaan miljoonayleisön omaavalla Bryantilla on suomalainen äiti. Artistia kuullaan nyt  ensimmäistä kertaa äidinkielellään Mustelmilla (Mi Amor) -kappaleella, joka on suomenkielinen versio Blåmärkshårt (Mi Amor) -jättihitistä. Miriam tulee esiintymään tänä kesänä Flow Festivalilla Helsingissä.

Artistin viimeisin kiertue oli myyntiennätyksiä rikkonut, yli 60 000 katsojan jättiyleisön kerännyt yhteiskiertue Veronica Maggion kanssa. Karismaattisena live-esiintyjänä tunnettu Miriam Bryant on nähty myös muun muassa Jimmy Kimmel Livessä ja Så mycket bättre (Vain Elämää) -sarjassa nousten oman kautensa ylistetyimpiin artisteihin. Mittavan kotiyleisön suosion lisäksi Miriam on nauttinut kansainvälistä suosiota muun muassa Saksassa, jossa artistin kappale Finders, Keepers nousi radiolistoille ja johdatti artistin loppuunmyydylle Saksan klubikiertueelle.

Lataa Miriam Bryantin promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Miriam Bryant
Spotify | Instagram| TikTok| Facebook