4.4.2024
RUOTSALAINEN SUPERTÄHTI MIRIAM BRYANT JULKAISEE KAPPALEEN SUOMEKSI

Ruotsin isoimpiin pop-tähtiin lukeutuva Miriam Bryant julkaisee tänä perjantaina kappaleen suomeksi! Mustelmilla (Mi Amor) on suomenkielinen versio yli 21 miljoonaa striimanneesta Blåmärkshårt (Mi Amor) -jättihitistä. Yli vuosikymmenen mittaisesta menestyksekkäästä urastaan tunnettu Bryant on voittanut lukuisia Grammy, P3 Guld, ja Rockbjörnen palkintoja ja rikkonut yli 25 platina- ja kultarajaa kappaleillaan.

Kotimaassaan miljoonayleisön omaavalla Bryantilla on suomalainen äiti. Aiemmin englanniksi ja ruotsiksi musiikkia julkaissut artisti laulaa Mustelmilla (Mi Amor) -kappaleella nyt ensimmäistä kertaa suomeksi. Kappaletta olivat sanoittamassa kotimaiset huipputekijät Anna Puu ja Kalle Lindroth. Bryant tulee esiintymään tänä kesänä myös Flow Festivalilla Suvilahdessa.

– Suomeksi laulaminen oli minulle todella väkevä ja tunnelatautunut kokemus. Laulaminen äidinkielelläni tuntui kuin vihdoin olisin pystynyt ilmaisemaan jotain, mikä on pitkään odottanut pinnan alla. Olen viimeiset pari vuotta työskennellyt paljon itseluottamukseni parissa, ja tarve laulaa suomeksi on itselleni suuri merkki siitä, että olen tullut pitkän matkan. En olisi ikipäivänä uskaltanut tehdä tätä vielä kolme vuotta sitten! Miriam kertoo.

Artistin viimeisin kiertue oli myyntiennätyksiä rikkonut, yli 60 000 katsojan jättiyleisön kerännyt yhteiskiertue Veronica Maggion kanssa. Karismaattisena live-esiintyjänä tunnettu Miriam Bryant on nähty myös muun muassa Jimmy Kimmel Livessä ja Så mycket bättre (Vain Elämää) -sarjassa nousten oman kautensa ylistetyimpiin artisteihin. Artistin yhdessä Hoojan kanssa julkaisema VEM FAN E DU -kappale on parhaillaan Ruotsissa listaykkönen.

Lataa Miriam Bryantin kansi- ja promokuvat täältä.

Miriam Bryant
Facebook
Instagram
TikTok
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com