3.4.2024
SUVI TERÄSNISKAN UUSI ALBUMI NOUSI ALBUMILISTAN KÄRKEEN

Lahjakkaan Suvi Teräsniskan 22. maaliskuuta julkaistu Seuraavassa elämässä -albumi nousi sekä Suomen virallisen albumilistan että Fyysisen albumilistan ykköseksi. Upeista tulkinnoistaan ja koskettavista kappaleistaan tunnettu Suvi on tästä hyvin otettu ja haluaa kiittää kaikkia kuuntelijoita:

– Uuden albumin vastaanotto lämmittää valtavasti. Albumilistan ykköstila on minulle suuri kunnia. Kiitos kaikille levyn ostaneille ja sitä striimanneille. Nähdään keikoilla! <3

Suvin edellisestä omia kappaleita sisältävästä studioalbumista on vierähtänyt jo kahdeksan vuotta. Näiden vuosien aikana Suvin elämässä on tapahtunut paljon ja se kuuluu tällä uudella albumilla, joka on Suvin menestyksekkään uran ehdottomasti henkilökohtaisin. Laulujen teemat liikkuvat ihmiselämän risteyskohdissa. Kappaleissa kuuluu luopumisen haikeus ja rakastamisen vaikeus, mutta myös vahva elämän nälkä.

Albumin nimikkokappale Seuraavassa elämässä julkaistiin syyskuussa 2023 ja se on soinut radioissa julkaisustaan asti ollen tällä hetkellä Virallisen radiolistan sijalla 25. Yleisön rakastaman Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Suvi on palkittu muun muassa Emma Gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Suvi Teräsniska:
Facebook
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/suviterasniska

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com