29.3.2024
JAAKKO KULTA, SARA BEE JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Jaakko Kulta – Vielä on kylmä

Platinarajan rikkoneella Huone-singlellä vuodenvaihteessa läpimurtonsa tehnyt Jaakko Kulta jatkaa uudella Vielä on kylmä -singlellään tyylikästä ja orgaanista pop-rock-linjaansa. Kappale käsittelee vilpittömällä tavalla ihmissuhteen syventymisen kynnyksen ristiriitaisia tuntemuksia. Ylex:n tämän vuoden Läpimurtolistallakin noteerattu artisti julkaisee ennen kesää EP:n jolta tuore Vielä on kylmä sekä Huone -singet tulevat löytymään.

Jaakko Kulta kiertää parhaillaan Suomea kevään klubikiertueellaan, joka on pitänyt sisällään monia loppuunmyytyjä iltoja. Artistin ensimmäiset festivaalikeikat nähdään tulevana kesänä.

Lataa Jaakko Kullan promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Jaakko Kulta
Spotify |  | 

 

 

Sara Bee – Kylmä

YleX:n vuoden Läpimurto 2024 -listaukseen nostettu Sara Bee julkaisi uuden singlen Kylmä. Kappale esittelee hieman pehmeämpää räppisoundia r’n’b twistillä. Biisi kuvastaa tilannetta, jossa deittimaailmassa on joutunut “pelatuksi”, jonka johdosta on kylmettänyt omat tunteensa ja kohtelee toista samalla tavalla, kuin on tullut itse kohdelluksi.

Sara Bee julkaisi helmikuun lopussa kappaleen Loyal, joka nousi TikTok-ilmiöksi. Kappaleeseen on tehty yli 1500 videota ja se nousi heti julkaisun jälkeen Spotifyn Suomen Top 50 -listan sijalle 24.

Lataa Sara Been promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Sara Bee
Spotify | |

 

 

SMURDHY – PamPam (feat. Pyrythekid)

Nouseva melodinen rap-artisti SMURDHY julkaisi uuden singlen PamPam, jolla feattaa tiheään tahtiin musiikkia julkaiseva jyväskyläläisartisti Pyrythekid. SMURDHY kuvailee uutta rytmikästä kappalettaan kesäiseksi rakkauslauluksi. Kokkolasta ponnistava SMURDHY on julkaissut muutamia singlejä, joista tunnetuin on Cheden kanssa julkaistu, TikTokissakin ilmiöitynyt Naiivi. Emma Gaalassa Vuoden 2022 tulokkaaksi ehdolla olleen Pyrythekidin viimeisimpiin julkaisuihin lukeutuu hetki sitten Axel Kalan kanssa julkaistu, nyt jo platinaa striimannut 3 toivomusta.

Lataa SMURDHYn ja Pyrythekidin promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

SMURDHY
Spotify |  |

Pyrythekid
Spotify ||| Facebook