27.3.2024
WILLIAMIN UUSI LEVY-YHTIÖ HIT FAKTORY YHTEISTYÖHÖN WARNERIN KANSSA

Yksi Suomen menestyneimmistä rap-artisteista, william, ja hänen puolisonsa Linda Manuella ovat perustaneet oman levy-yhtiön, Hit Faktoryn. Samalla he starttaavat yhteistyön Warner Music ADA:n kanssa. Labelin ensimmäinen sainaus on raumalainen Santz, jonka yhdessä williamin kanssa tehty debyyttisingle Luottamusongelmii julkaistaan perjantaina 29.3.

– Oma levy-yhtiö on ollut pitkäaikainen unelma, joka vihdoin toteutuu! Ihan mahtavaa päästä starttaamaan yhteistyö raumalaisen artistin kanssa, sillä olen itsekin Raumalta kotoisin. Meillä on myös takanamme Warnerin tuki ja tällä yhteistyöllä sekä ammattitaidolla tulemme varmasti tekemään uusia tähtiä listoille! william kertoo.

ADA on Warner Musicin omistama kansainvälinen jakeluyhtiö, joka tarjoaa itsenäisille artisteille ja levy-yhtiöille palveluita, kuten jakelua, markkinointia ja myynninedistämistä. ADA:n artisteihin lukeutuvat muun muassa Iann DiorMacklemore ja Daft Punk.

– Olemme todella innoissamme ja inspiroituneita aloittamaan yhteistyön williamin ja Lindan labelin kanssa. Heillä on paljon mielenkiintoisia näkemyksiä ja he osaavat tunnistaa uusia nousevia talentteja. Tämä yhteistyö tukee myös hyvin ADA-strategiaamme, jossa haluamme toimia parhaana jakelijana sekä tukea eri palveluillamme independent-toimijoita, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Ramona Forsström kommentoi.

Hit Faktory
Instagram

Lisätiedot:
Annamari Elsilä / Warner Music Finland
annamari.elsila@warnermusic.com