25.3.2024
ANTTI TUISKUN MAYHEM-AREENAKIERTUEEN VUOSIPÄIVÄN KUNNIAKSI JULKAISTAAN KONSERTTITALTIOINTI

Viime kesänä menestyksekkään pop-uransa päättäneen Antti Tuiskun viimeiseltä kiertueelta julkaistaan konserttitaltiointi. Vuosi sitten 31.3.2023 Tampereen Nokia Arenalta alkanut massiivinen Mayhem-kiertue kattoi kahdeksan paikkakuntaa ja 10 konserttia, joista suurin osa oli loppuunmyytyjä. Kiertueen vuosipäivän kunniaksi viimeinen konsertti Helsingin Jäähallilla la 6.5. on nyt ostettavissa näyttävänä konserttitaltiointina.

– Mayhem Arena Tour. Kiertue, jonka tekemisestä ja jossa olemisesta ja elämisestä muiden ympärillä olevien kanssa nautin enemmän kuin mistään koskaan aikaisemmin. Viimeisen biisin aikana yllätyksenä ilmaan nousseet tuhannet valkoiset sydämet saivat minut siinä hetkessä ymmärtämään, että nämä tällaiset areenakonsertit olivat osaltani siinä. Upeaa päästä fiilistelemään tätä keikkaa vielä taltioinnin muodossa, Antti Tuisku kertoo.

Suomen popkuninkaaksi tituleerattu ja kunnianhimoisena visionäärinä tunnettu Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 13 levyä, joista platinarajan ylittänyt viimeinen albumi Sisään ja ulos julkaistiin kesällä 2023. Kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa 250 miljoonaa kertaa ja hänen albumeitaan on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Antti Tuisku on myös palkittu seitsemällä Emmalla, hän on kirjoittanut kaksi kirjaa, lanseerannut oman vaatemalliston ja ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa.

KONSERTTITALTIOINTI
Antti Tuisku – Mayhem-areenakiertue
LA 6.5. Helsinki, Jäähalli

Katseluoikeus alk. 13,90€ Lippu.fi
Katseluoikeus ostettavissa heti.
Katsottavissa la 30.3. klo 19 – su 28.4. klo 23.59 keikalla.fi -sivulla.

Saat Lippu.fi ostoksen yhteydessä lipussa koodin, joka syötetään keikalla.fi-sivulle.

Antti Tuisku:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/anttituisku

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com