22.3.2024
VIIVI, SUVI TERÄSNISKA JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

VIIVI – Kävi mitä kävi sul on mut

Uuden pop-sukupolven kärkinimi VIIVI julkaisi odotettua uutta musiikkia! VIIVI on kirjoittanut mahtipontisen Kävi mitä kävi sul on mut -singlen läheiselleen tilanteessa, jossa tämän suurin unelma murskaantui. Kappaleen julkaisu siivittää samalla artistin mittavaa kevätkiertuetta.

– Tää biisi kertoo siitä avuttomuuden tunteesta, kun ei ole mitään, mitä voin asialle toisen puolesta tehdä ja kaikki sanat tuntuu todella mitättömiltä. Ainoo mitä mä voin tehdä, on olla tukena, VIIVI kertoo kappaleesta.

Emma Gaalassa Vuoden tulokkaana 2022 palkitun VIIVIn menestystarina näkyi edeltävänä vuonna vahvasti radiolistalla artistin noustessa JVG:n kanssa julkaistulla Mitä näil korteil saa? ja Robin Packalenin kanssa duetoidulla Ihana kipu -kappaleilla listan 1. sijalle. Artistin debyyttialbumi Parisuhdehautausmaa on ylittänyt tuplaplatinarajan.

Lataa VIIVIn promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

VIIVI

Spotify |  |  | Facebook

Turisti – Yks Kaks / Häivytään

Lähes tuplaplatinaa viime syksynä julkaisemallaan Kiireinen nainen feat. ibe kappaleella striimannut Turisti julkaisi nyt tuplasinglen. Ennakkoon YouTubeen julkaistun Yks kaks -kappaleen tuotannosta vastaa Remynotagain ja b-puolelta löytyvän, ennen kuulemattoman Häivytään -kappaleen, on tuottanut ruotsalainen tuottaja KJ, joka tunnetaan mm. ruotsalaisartisti Yasinin tuottajana.

Vuoden 2023 YleX Läpimurto -listalle nostettu Turisti julkaisi viime kesänä nyt jo platinaa striimanneen kakkosalbuminsa Traveller ja on sen jälkeen pyörinyt oman singlensä lisäksi listoilla mm. Averagekidluken platinaa striimanneella Rich Man -singlellä sekä viime kuussa julkaistulla Cledoksen Kysyinksmä?-singlellä. Turistin viimeisin oma julkaisu, viime syksynä julkaistu Kiireinen nainen feat. ibe löytyy edelleen Spotifyn top50 kuunnelluimman kappaleen joukosta.

Lataa Turistin promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Turisti
Spotify || 

Suvi Teräsniska – Seuraavassa elämässä

Upeista tulkinnoistaan ja koskettavista kappaleistaan tunnettu Suvi Teräsniska julkaisi tänään kahdennentoista albuminsa Seuraavassa elämässä. Suvin edellisestä omia kappaleita sisältävästä studioalbumista on vierähtänyt jo kahdeksan vuotta. Näiden vuosien aikana Suvin elämässä on tapahtunut paljon ja se kuuluu tällä uudella albumilla, joka on Suvin menestyksekkään uran ehdottomasti henkilökohtaisin.

Lataa Suvin promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Suvi Teräsniska
Spotify ||| Facebook

ARTEM – Aavekaupunki

Vaihtoehtoinen pop-artisti ARTEM julkaisi uuden EP:n, joka kantaa nimeä Aavekaupunki. Inspiraationa EP:lle on toiminut elokuva Lost in translation ja musiikilliset vaikutteet tulevat Keski-Euroopasta ja Ruotsin undergroundista.

EP:ltä löytyy viime vuonna julkaistut kappaleet Puhu mulleKuolleit kukkia ja Aavekaupunki (feat. pins.ku). Näiden lisäksi mukana on neljä uutta kappaletta: Arlanda, Pelasta mutLostboy ja Stadi ei koskaan nuku. EP:n julkkarikeikka järjestetään Semifinalissa torstaina 28.3.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

ARTEM
Spotify || TikTok