15.3.2024
THE VERKKARS JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

The Verkkars – God Mode (feat. Aleksib)

The Verkkars on kahden musiikkialan ammattilaisen muodostama yhtye, joka tuli tunnetuksi vuonna 2019 suomalaiselle CS:GO-joukkue ENCE:lle omistamallaan kannatuslaululla EZ4ENCE. Kappale on ylittänyt Spotifyssa nelinkertaisen platinarajan huikealla yli 19 miljoonalla striimillä ja sen musiikkivideota on katsottu myös yli 19 miljoonaa kertaa. Tunnustettuina pelimusiikin tekijöinä The Verkkars on esiintynyt eSports-tapahtumissa, mukaan lukien Ruotsissa Counter-Striken kaikkien aikojen suurimmassa turnauksessa PGL Major Stockholmissa ja Saksassa järjestetyssä DreamHack Leipzigissa. Lisäksi yhtyeen kappaleista EZ4ENCE ja Flashbang Dance on tehty erilliset musiikkipaketit, joita CS:GO-pelaajat voivat ostaa peliin. The Verkkarsin kaksikko työskentelee biisintekijöinä HMC Publishing -kustantamossa ja ovat tehneet musiikkia myös muille artisteille. Kaksikon seuraava single God Mode julkaistiin tänään ja kappaleella on feattaamassa suomalainen Counter-Strike ammattilaispelaaja Aleksib.

Lataa The Verkkarsin promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

The Verkkars:
Youtube
Twitter
Instagram
Spotify

 

 

Kingston Wall – III – Tri-Logy (2024 Mix)

Suomen kaikkien aikojen rocktrioksi kutsutun Kingston Wallin musiikki on ollut viime aikoina varsin ajankohtaista, vaikka yhtye ehti lyhyeksi jääneen uransa aikana julkaista vain kolme albumia: I (1992), II (1993) ja III Tri -Logy (1994). Nämä levyt ovat vuosikymmenten saatossa löytäneet tiensä yhä uusien sukupolvien soittolistoille.

Albumit on luonnollisesti tehty oman aikansa studiotekniikan ehdoilla, joten II ja III  Tri -Logy albumeiden äänityksiin osallistunut ja yhtyeen livemiksaajana toiminut Robert Palomäki päätti uudelleen miksata koko albumitrilogian. Urakka on nyt tullut päätökseensä, kun III – Tri -Logyn uudelleen miksattu ja masteroitu versio ilmestyi tänään vinyylinä ja digitaalisena versiona.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotions
nora.norrlin@liekkipromotions.com