8.3.2024
CLEDOS, AHTI JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Cledos x Etta – Kattomatta takas

2020-luvun suosituimpiin rap-artisteihin lukeutuva Cledos sekä syksyllä Spotifyn ykköseksi ja laajalti radiosoittoon Demoneista ystävii -hitillään noussut multilahjakkuus Etta julkaisivat yhteiskappaleen Kattomatta takas. Koskettavalla balladilla kuullaan uusi, herkempi puoli juuri platinaa Jos mä oisin sä -hitillään striimanneesta Cledoksesta. Kappaleen tuotannosta vastaa Emma Gaalassa 2024 palkittu huipputuottaja-duo Los Rollos. Cledos julkaisi viime syksynä nyt jo yli 30 miljoonaa striimanneen kakkosalbuminsa Euro Musik, jota on seurannut pitkään Spotifyn ykkösenä pysytellyt Jos mä oisin sä sekä juuri Turistin kanssa julkaistu Kysyinksmä?

Lataa Cledoksen ja Etan promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Cledos
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Etta
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Cledos

Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

Etta
Spotify | Instagram |TikTok Facebook

 

 

AHTI – Kissa (feat. Averagekidluke)

Spotifyn kärkisijoilla viihtyvä AHTI julkaisi tänään uuden singlen Kissa (feat. Averagekidluke). Genrerajoja rikkovassa kappaleessa on koukuttavat räppilyriikat, mutta myös ripauksellinen mukaansatempaavaa iskelmällistä melodiaa. Kappaleen on tuottanut Wille Mannila.

AHTI julkaisi joulukuussa kappaleen Väärään aikaan (feat. HUGO), joka kipusi heti Spotifyn Top 50 -listan ensimmäiselle sijalle, ja pysyi ykkösenä kuukauden. Kappale on noussut myös laajasti radiosoittoon ja dominoi edelleen Spotifyn Top 50 -listalla kärkikahinoissa. Myös Averagekidluke on julkaissut Spotifyn kärkisijoilla viihtyviä biisejä, kuten iben kanssa julkaistun yhteisbiisin Ghetto Love sekä Rich man (feat. Turisti).

Lataa AHTIn ja Averagekidluken promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

AHTI
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Averagekidluke
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

AHTI
Spotify | Instagram | TikTok

Averagekidluke
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

emma & matilda – Toinen vuosi

YleX Läpimurto 2024 -listauksen kärkikolmikkoon valittu emma & matilda -duo julkaisi tänään kakkos-EP:nsä Toinen vuosi, joka on tuttuun tapaan Emman, Matildan ja tuottaja Atso Soivion käsialaa. “Parikymppisten virallista herkistelymusaa” (HS) tekevä duo on julkaissut lukuisia TikTokissa ilmiöityneitä, Spotifyn Top 50 -listalle nousseita ja radiosoittoa saaneita kappaleita. Kaksikko esiintyi helmikuussa Emma Gaalassa, jossa olivat ehdolla kolmessa kategoriassa (Vuoden Tulokas, Vuoden Alternative & yleisöäänestys). Toinen vuosi -EP:n julkaisua seuraa lähes kokonaan loppuunmyyty kevätkiertue.

Lataa emman & matildan promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

emma & matilda
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

VJ – Bandolero

Suomiräpin kuumimpiin nimiin vuoden 2023 aikana noussut VJ julkaisi jo ennakkoon kultaa striimanneen albuminsa Bandolero. Albumilta löytyvät mm. platinaa sriimanneet Vastustaa ja Crocodile Teeth ja sen fokusbiisinä toimii Malaga featKerza. Kokonaisuuden tuotannosta vastaavat kotimaisen rap-musiikin kiinnostavimmat nimet: Emma-ehdokkaanakin juuri ollut Salahpolo, mm. Cledokselle ja Jore & Zpoppalle kappaleita tuottanut Obikeys sekä lukuisten multiplatinaa striimanneiden rap-kappaleiden takaa löytyvä Fractious Frank. Albumia ovat tuottaneet myös Lameboy sekä Hugo.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

VJ
Spotify | Instagram | TikTok