7.3.2024
EMMA & MATILDA -DUON UUSI EP ULKONA TÄNÄ YÖNÄ

Vinyylin ennakkomyynti on käynnissä Levykauppa Äx:ssä, tilaa täältä!

Rakastettu emma & matilda -duo julkaisee perjantaina 8.3. kakkos-EP:nsä Toinen vuosi. Herkkä kokonaisuus on tuttuun tapaan Emman, Matildan ja tuottaja Atso Soivion käsialaa. EP sisältää aiemmin julkaistut singlet Joku muu ja Huoleton sekä neljä uutta kappaletta. Uusi EP julkaistaan myös vinyylinä samoissa kansissa yli 8 miljoonaa striimiä keränneen debyytti-EP:n Siellä on kaikki niin ihanaa kanssa. Kaksi EP:tä sisältävä rajoitettu vinyylipainos avattiin tänään ennakkomyyntiin.

– On uskomatonta, että saadaan julkaista toinen kokonaisuus jo näin pian! Vaikka ensimmäisestä EP:stä ei oo vielä kovin kauaa, tuntuu että meidän musiikki on kasvanut meidän mukana sekä saundillisesti että sanoituksellisesti tosi paljon. Toinen vuosi -EP:llä on pidetty kiinni siitä samasta bedroom folk -sydämestä mistä ollaan lähdetty, mutta on ollut myös ihanaa ja inspiroivaa kokeilla uusia suuntia ja saundimaailmoja indie-pop/folk kentän sisällä. Ollaan nyt EP:n valmistumisen jälkeen huomattu, että kantavana teemana jokaisessa laulussa on irti päästäminen ja se, ettei osaa päästää irti, duo kertoo.

Toinen vuosi -EP:n biisilista:
1. Aikuinen
2. Toinen vuosi
3. Huoleton
4. Joku muu
5. Sun
6. Kauan

Nousukiidossa oleva emma & matilda -duo valittiin YleX Läpimurto 2024 -listauksen kärkikolmikkoon. “Parikymppisten virallista herkistelymusaa” (HS) tekevä duo on julkaissut lukuisia TikTokissa ilmiöityneitä, Spotifyn Top 50 -listalle nousseita ja radiosoittoa saaneita kappaleita. Kaksikko esiintyi helmikuussa Emma Gaalassa, jossa he olivat ehdolla kolmessa kategoriassa (Vuoden Tulokas, Vuoden Alternative & yleisöäänestys). Toinen vuosi -EP:n julkaisua seuraa kevätkiertue, jonka keikoista useimmat ovat myyneet loppuun, sekä tietysti mittava festarikesä.

emma & matilda – Kevätkiertue
Pe 08.03. Helsinki, G Livelab – EP-levyjulkkarit (LOPPUUNMYYTY)
La 09.03. Helsinki, G Livelab (LOPPUUNMYYTY)
Ti 12.03. Helsinki, G Livelab (LOPPUUNMYYTY)
To 14.03. Turku, Dynamo (LOPPUUNMYYTY)
Pe 22.03. Tampere, G Livelab (LOPPUUNMYYTY)
La 23.03. Lappeenranta, Nuijamies
Su 31.03. Oulu, 45 Special
Su 07.04. Tampere, G Livelab (LOPPUUNMYYTY)

Lataa promokuva täältä.
Kuvaaja: Alexander Richardson

emma & matilda:
TikTok
Instagram
Spotify
warnermusiclive.fi/emma-matilda

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Varjamo / Warner Music Live
mikko.varjamo@warnermusic.com