1.3.2024
KIA JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

kia – ketään niinku mä

Muun muassa ”ehdottomasti hyvin potentiaaliseksi pop-lupaukseksi” kuvailtu kia julkaisi kolmannen singlensä ketään niinku mä. Kappale on artistin mukaan voimabiisi ihmissuhteissa kaltoinkohdelluille.

kian lokakuussa julkaistu debyyttisingle rakkaudella, mä nousi Spotifyn viraalilistan sijalle 10, sekä Radio Suomen soittolistalle. Tätä seurasi tammikuussa julkaistu TikTokissa ilmiöitynyt koskettava single nuori kapinallinen, jonka artisti sävelsi yhdessä KUUMAA-yhtyeestä tunnettujen Johannes Brotheruksen ja Jonttu Luhtavaaran kanssa. kian ensimmäinen keikka nähdään Helsingin Semifinalissa 3.5. Liput keikalle myytiin loppuun välittömästi, joten samalle päivälle julkaistiin kovan kysynnän vuoksi ikärajaton keikka.

Lataa kian promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

kia:
Spotify | Instagram |TikTok

 

 

Tupe. x Vepu – Elli

YleX:n Läpimurto 2024 -listalle noussut ja viime vuonna kahdella singlellään MTV3 ja Puhu pahaa kultaa striimannut Tupe. jatkaa aktiivista julkaisutahtiaan. Hän julkaisi tänään uuden singlen Elli yhdessä indie-poplupaus Vepun kanssa. Tupe on tehnyt kappaleen yhdessä Vepun, Mikael Laurentin ja Aaro630:n kanssa. Sen inspiraationa on ollut hänen läheisensä kokemus. Artisti toivookin, että kappaleen lyriikoiden myötä ihmiset kiinnittäisivät enemmän huomiota omiin läheisiinsä.

Melodista räppiä tekevä Tupe. aloitti musiikkiuransa vuonna 2012 AnkkaRäp-ohjelmasta. Karu Kopla -kokoonpanolla kilpailun voittanut Tupe teki musiikkia ensin muutaman vuoden isommalla porukalla, mutta alkoi työstämään soolouraansa vuonna 2015. Hän julkaisi omakustanteisesti musiikkia useamman vuoden ajan, kunnes teki levytyssopimuksen costeen perustaman Tuhma Musicin kanssa alkuvuodesta 2023.

Lataa Tupen ja Vepun promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Tupe.:
Spotify | Instagram | TikTok