23.2.2024
ETTA, SARA BEE JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Etta – Piilota sun sydän

Edellisellä Demoneista ystävii singlellään Spotifyn soitetuimmaksi noussut Etta julkaisi uuden kappaleen Piilota sun sydän. Uuden singlensä Etta on tehnyt yhdessä Mikko Koivusen ja Daniel Lewizkin kanssa. Kappaleen ydinsanoma on, että älä ikinä muuta itseäsi, jotta sopisit joukkoon. Etta on kirjoittanut kappaleen parhaalle ystävälleen, joka muutti pikkukaupungista Helsinkiin.

Demoneista ystävii kasvoi valtavaksi ilmiöksi TikTokissa ja on tällä hetkellä radiosoitossa NRJ:llä, Loopilla ja YleX:llä.

Lataa Etan promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Etta
Spotify | Instagram |TikTok Facebook

 

 

Sara Bee – Loyal

Nouseva artistilupaus Sara Bee, joka nostettiin juuri YleX Läpimurto 2024 -artistien joukkoon, julkaisi tänään uuden singlen Loyal. Kappale on jatkumoa tammikuun alussa julkaistulle singlelle 5 AM ja se kertoo nimensä mukaisesti tarinaa ihmissuhteen toisesta osapuolesta, joka laiminlyö suhdetta valehtelemalla ja pettämällä. Kappale on myös alkanut trendaamaan TikTokissa ennen julkaisua ja biisiin on tehty jo melkein 800 videota.

Myös Sara Been vuoden alussa julkaistu single 5 AM keräsi kiinnostusta TikTokissa ja kappaleen tahtiin on tehty koreografioita niin tanssistudioissa kuin fiilistelty somessa mm. suositun tubettajan PinkkuPinskun videolla.

Lataa Sara Been promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Sara Bee
Spotify | Instagram |TikTok

 

 

Överi x NOTO – Kauniiimpaa

Nousussa olevat räp-artistit Överi ja pop-kenttää haltuunottava NOTO yhdistävät voimansa uudella yhteissinglellä Kauniimpaa, joka julkaistiin tänään. Överi julkaisi viimeisimmän singlen Tässä ja nyt (feat. william) viime marraskuussa ja julkaisu nousi parhaimmillaan sijalle 31 Spotifyn Top 50-listalla. Myös NOTO on niittänyt listamenestystä kappaleellaan Ylläs (feat. ibe), joka nousi Spotifyn Top 50-listan sijalle 14 korkeimmillaan. Warner Musicin alalabel Etenee Records yhdistää voimansa Skorpionin kanssa ensimmäistä kertaa Överin ja NOTOn yhteisbiisin tiimoilta.

– Kauniimpaa kertoo tilanteesta, jossa ollaan tietynlaisessa välitilassa suhteen ja huolettoman säätämisen välillä. Kappaleen kertoja olisi valmis sitoutumaan henkilön kanssa, jonka kanssa suhteessa ei kuitenkaan oteta seuraavaa askelta. Kyseessä on dilemma, johon tiedämme usean ihmisen pystyvän samaistumaan ja siksi se olikin mielestämme loistava aihe biisille, kommentoi Överin Oskari Kytömäki.

Lataa Överin ja NOTOn promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Överi
Spotify | Instagram |TikTok