23.2.2024
ARTISTILUPAUS SARA BEE ON SAINATTU BABYFACELLE JA JULKAISI UUDEN SINGLEN LOYAL

Nouseva artistilupaus Sara Bee, joka nostettiin juuri YleX Läpimurto 2024 -artistien joukkoon, julkaisi tänään uuden singlen Loyal. Kappale on jatkumoa tammikuun alussa julkaistulle singlelle 5 AM ja se kertoo nimensä mukaisesti tarinaa ihmissuhteen toisesta osapuolesta, joka laiminlyö suhdetta valehtelemalla ja pettämällä. Kappale on ilmiöitynyt TikTokissa jo ennen julkaisua ja videoita on kertynyt yhteensä melkein 800.

– Loyal on suora viesti petetylle ystävälle, jota herätetään näkemään kumppanin todellinen luonne ja kappaleen tarkoitus on nostattaa itsekunnioitusta sekä kannustaa kitkemään epärehelliset suhteet pois elämästä, kertoo Sara Bee.

Sara Been uusin single on myös alku yhteistyölle Babyface-levymerkin alla, johon artisti on juuri sainattu. Babyfacen labelmanagerina ja Sara Been A&R:nä toimii Noora Kärki.

– Ollaan todella innoissamme, kun saamme Sara Been vahvistamaan artistirosteriamme. Saran monipuolinen lahjakkuus ja valloittava energia ovat vailla vertaansa enkä malta odottaa, että näen mitä yhteinen matkamme tuo mukanaan, kommentoi Noora Kärki.

– On ilo ja kunnia olla Babyfacen uusi artisti, sillä heillä on alan kovin kattaus artisteista label managereihin. Oon kattonu Babyfacen meininkiä alusta asti ja haaveillu joku päivä olevani osa sitä, ja nyt mä oon, kertoo Sara Bee sainauksestaan.

Sara Bee
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/sara-bee

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com