16.2.2024
WHEREISMIKE, LINDA JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

whereismike – GHOSTAAT (feat. Nelli Orell)

Teoston ja Nelonen Media Liven Uudet Soundit -kampanjan voittanut ja sitä kautta ensi kesänä RMJ festivaalin lavalle nouseva whereismike julkaisi uuden singlen GHOSTAAT . Kappaleella on mukana positiivisesta energiastaan tunnettu vaikuttaja, juuri debyyttisinglensä julkaissut Nelli Orell.  Emoräppiä ja hyperpoppia musiikissaan sekoittava whereismike on tehnyt kappaleen yhdessä Heviteemun kanssa.

Tuhma musicille sainattu whereismike on julkaissut viimeisen vuoden aikana useamman singlen, joista Palamaan (feat. jambo & costee) nousi YleX:n soittolistalle ja Spotifyn Top 50-listan sijalle 18. Hän oli mukana myös ANIn Diablo-kappaleella yhdessä Pihlajan kanssa. Viimeisin singlejulkaisu jos sä tahdot niin feat. koira julkaistiin joulukuussa. Uudet Soundit -tuomariston vakuutti whereismiken ammattimainen ja viimeistelty ote: musiikissa kuuluu artistin lahjakkuus ja hänelle on helppo veikata pitkäjänteisestä ja nousujohteista uraa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

whereismike
Spotify | Instagram |TikTok

 

 

LINDA – Levoton

Uniikilla rocksoundillaan hurmannut artistitulokas LINDA julkaisi tänään uuden singlensä Levoton. Kappale on LINDAN säveltämä ja sanoittama yhdessä Joni Rahkolan sekä Tapio Heinilän kanssa. Kappaleella kuullaan myös kontrabassoa, jota LINDA soittaa.

LINDA on artisti, laulaja ja lauluntekijä, jolla on pitkä tausta musiikin parissa, muun muassa rockbändin laulajana ja kontrabasistina. Yhtyeen kanssa hän on keikkaillut laajasti. Viime vuodet LINDA on keskittynyt soolouraansa ja tehnyt musiikkia yhdessä tuottaja Tapio Heinilän ja biisintekijä Joni Rahkolan kanssa. LINDAN musiikissa pop ja rock yhdistyvät vahvaan visuaaliseen maailmaan sekä rock’n roll showhun, mistä syntyy persoonallinen kokonaisuus.

Lataa LINDAN promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

LINDA
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

Chede – Capri Sun

Nuori artistilupaus Chede julkaisi tänään uuden singlensä Capri Sun . Vasta 17-vuotias artisti sekoittaa tuotannossaan luontevasti elementtejä melodisesta rap-musiikista ja modernista popista. Uuden kappaleen unenomainen tunnelma siivittää kuulijan kesäiseen maailmaan.

Ystävänsä ja artistikollegansa SMURDHYn kanssa nyt jo lähes kultaa striimanneen debyyttisinglensä Naiivi loppuvuonna 2022 julkaisseen Cheden viimeisin single on Lauri Haavin kanssa viime kesänä julkaistu Sotku.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Chede
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

Jenni Vartiainen – Ihmisten edessä (ROOS+BERG Remix)

Uudella Lanka-singlellään radioiden soitetuimmaksi noussut Jenni Vartiainen yllätti faninsa ystävänpäivän kunniaksi. Hän julkaisi yhdestä kaikkien aikojen rakastetuimmasta kappaleestaan remixin, jonka takana on arvostettu tuottajaduo ROOS+BERGIhmisten edessä (ROOS+BERG Remix) sai ensiesityksensä viime joulukuussa YleX Otto-sarjassa ja yleisö on toivonut sen julkaisua siitä asti. Remixistä julkaistiin myös extended-versio.

Lukuisista jättimäisistä radiohiteistään ja koko kansan rakastamista kappaleistaan tunnettu supertähti Jenni Vartiainen teki viime syksynä odotetun paluun julkaisemalla uutta musiikkia. Hän esiintyy Emma Gaalassa 17. helmikuuta ja tekee ensi kesänä festivaalikiertueen kuuden vuoden tauon jälkeen.

Lataa Jenni Vartiaisen promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Jenni Vartiainen
Spotify | Instagram |TikTok Facebook

 

 

Ellinoora & Samuli Putro – Osuma

Kaksi maamme arvostetuimpiin lauluntekijöihin kuuluvaa artistia, Ellinoora ja Samuli Putro, yhdistävät voimansa uudella yhteisjulkaisulla. Osuma on Ellinooran ja Putron yhdessä sanoittama ja he ovat säveltäneet sen Samuli Sirviön kanssa. Emma-palkittu Sirviö on myös tuottanut kappaleen. Laulu kertoo vastakohdista, erilaisten maailmojen kohtaamisesta ja on artistien itsensä mukaan “ei niin perinteinen” pop-laulu rakkaudesta. Kappale saa näyttävän ensiesityksensä lauantaina 17.2. Emma Gaalan suorassa tv-lähetyksessä Espoon Metro Areenalla.

Ellinoora teki tammikuussa paluun keikkalavoille esiintymällä kolmena iltana peräkkäin loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla.

Lataa Ellinooran ja Samuli Putron promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Ellinoora
Spotify | Instagram |TikTok Facebook

 

 

Benjamin x BESS – Paremmin ku kukaan muu

Määrätietoisesti kohti kotimaisen pop-kentän kärkeä etenevä Benjamin yhdistää voimansa huippusuositun BESSin kanssa Paremmin ku kukaan muu -singlellä! Atso Soivion tuottama diskovivahteinen kappale kertoo aina uudestaan toistensa luo päätyvästä kaksikosta flirttailevalla otteella. Kappale on artistien mukaan juuri sitä, mitä tältä duolta voi odottaa: menoa, meininkiä, ronskiutta ja rakkautta.

Viime vuonna lukuisilla loppuunmyydyillä klubikeikoillaan hurmosta herättänyt ja uransa suurinta radiomenestystä nauttinut Benjamin palasi viime lauantaina Uuden Musiikin Kilpailun lavalle juontajan roolissa, kera näyttävän shown. Nelinkertainen Emma-voittaja ja lukuisista kulta & platinahiteistään tunnettu BESS valmistelee parhaillaan kolmatta studioalbumiaan.

Lataa Benjaminin ja BESSin promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Benjamin
Spotify | Instagram |TikTok Facebook