9.2.2024
COSTEE JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

costee – Anteeks (feat. Fabe)

Alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee julkaisi uuden singlen Anteeks yhdessä Faben kanssa.
Kappale on kolmas singlejulkaisu tulevalta neljänneltä albumilta, joka tulee viemään hänen musiikkiaan askeleen popimpaan suuntaan. Kappale on rehellinen erobiisi siitä tunteesta, kun tajuaa tehneensä ison virheen.

– Ollaan Faben kanssa jo kauan koitettu duunaa yhdessä musaa ja käytykki studiolla tekemässä ennen tätä, mut nyt vihdoin palaset loksahti paikalleen ja oltiin molemmat todella fiiliksissä tästä biisistä. Oon odottanut et saadaan vihdoin yhessä musaa ulos, costee kertoo.

costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan. Lahjakkaan laulaja-lauluntekijan kappaleita on kuunneltu Spotifyssa jo huikeat 80 miljoonaa kertaa. Neljänneltä albumilta on aiemmin julkaistu singlet Tytöt ja Rakastunu suruun.

Lataa costeen promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

costee
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 

 

Käärijä x Erika Vikman – Ruoska

Rajoja rikkovat supertähdet Käärijä ja Erika Vikman yhdistävät voimansa uudella Ruoska-kappaleella. Biisin takaa löytyy historiaa tehneen Cha Cha Cha:n tekijätiimi. Uuden Musiikin Kilpailussa läpimurron tehneet Käärijä ja Erika esiintyvät yhdessä UMK-finaalilähetyksessä Nokia Areenalla lauantaina 10.2. Ruoska-kappaleeseen julkaistaan sunnuntaina myös Viivi Huuskan käsialaa oleva vaikuttava musiikkivideo.

Lataa Käärijän ja Erika Vikmanin promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Käärijä
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Erika Vikman
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Käärijä
Spotify | Instagram |TikTokFacebook

Erika Vikman
Spotify | Instagram |TikTok Facebook