7.2.2024
KÄÄRIJÄ JULKAISEE YHTEISKAPPALEEN ERIKA VIKMANIN KANSSA – LISÄKSI KÄÄRIJÄN KEVÄÄN AINOAT BILEET LAAJENEVAT 

Rajoja rikkovat supertähdet Käärijä ja Erika Vikman julkaisevat yhteiskappaleen Ruoska tämän viikon perjantaina. Biisin takaa löytyy historiaa tehneen Cha Cha Cha:n tekijätiimi. Uuden Musiikin Kilpailussa läpimurtonsa tehneet Käärijä ja Erika esiintyvät yhdessä UMK-finaalilähetyksessä Nokia Areenalla lauantaina 10.2. Ruoska-kappaleeseen julkaistaan myöhemmin myös Viivi Huuskan käsialaa oleva vaikuttava musiikkivideo.

– Pitkä haaveilu on ohi kun pääsen julkaisemaan biisin Erika Vikmanin kanssa. Kaksi kreisiä persoonaa kun lyödään yhteen, niin lopputulos on jotain älytöntä ja sen kuulee Ruoskasta. Toivottavasti ihmiset saavat tästä kopin ja vaikkei saisikaan, niin minä olen todella ylpeä tästä teoksesta, Käärijä kommentoi yhteiskappaletta.

– On suuri kunnia julkaista yhteisbiisi Suomen kreiseimmän ja kuumimman miesartistin kanssa. Elämä on kuin ruoska, joka ajaa meidät hulluksi mutta samalla saa meidät rakastamaan itseään. Tulee ruoskaa, kipu kiihottaa! Erika fiilistelee.

Lisäksi Käärijän tämän kevään ainoat bileet launtaina 4. toukokuuta Pasilan BÖLE Arena & Clubilla laajenevat, kun tapahtumapäivään on lisätty perheille suunnattu noin tunnin mittainen päivätapahtuma ennen illan laajempaa showta. Illan konsertti on kestoltaan pidempi ja lavalla nähdään Käärijän lisäksi Erika Vikman sekä muita myöhemmin julkaistavia yllätysvierailijoita.

Täysi-ikäisille illan konserttilippuun sisältyy myös pääsy tapahtuman jatkobileisiin BÖLE Arena & Clubilla.

Päivätapahtuman julkinen lipunmyynti alkaa perjantaina 9.2. klo 9 Lippu.fi:ssä.

Iltatapahtuman lipun ostaneilla on mahdollisuus siirtää lippunsa päivätapahtumaan. Lue lisää lippujen vaihdosta Lippu.fi:n sivuilta päivätapahtuman tapahtumatiedoista.

Käärijä – It’s Crazy It’s Part2
Helsinki, BÖLE Arena & Club, Veturimiehenkatu 7
LA 4.5.2024
Liput alk. 37,90€, Lippu.fi

Päivätapahtuma: S / Ei anniskelualuetta / Ovet klo 14
Iltatapahtuma: S/K-18 / Rajattu anniskelualue keikan aikana / Ovet klo 18

Käärijä
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/kaarija

Erika Vikman
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/erikavikman

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Käärijä
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Erika Vikman
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Promoottori:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com