2.2.2024
EMMA & MATILDA JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

emma & matilda – Huoleton

“Parikymppisten virallista herkistelymusaa” (HS) tekevä duo emma & matilda julkaisi kappaleen Huoleton, joka on kaksikon viimeinen single ennen maaliskuussa julkaistavaa kakkos-EP:tä. Useita TikTokissa ilmiöityneitä, Spotifyn Top 50 -listalle nousseita ja radiosoittoa saaneita kappaleita julkaissut duo esiintyy helmikuussa Emma Gaalassa, jossa ovat ehdolla kolmessa kategoriassa (Vuoden Tulokas, Vuoden Alternative & yleisöäänestys). EP:n julkaisua seuraa kevätkiertue, jonka keikoista useat ovat jo myyneet loppuun.

Lataa emman & matildan promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

emma & matilda
Spotify |  | 

 

 

 

Edel – Satisfaction

Edel eli Venla Edelmann on 23-vuotias persoonallinen artistitulokas, jonka debyyttisingle You Fucked My Friend julkaistiin syksyllä 2023. Uusi single Satisfaction jatkaa samalla linjallla – Edelin musiikki on räävitöntä vaihtoehtopoppia, jossa tumma ääni yhdistyy tarttuviin hookkeihin ja anteeksipyytelemättömään asenteeseen.

Lataa Edelin promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Edel
Spotify | Instagram | TikTok