2.2.2024
BEHMIN TEATRAALISET SYNTYMÄPÄIVÄKUTSUT -KONSERTTI MARRASKUUSSA HELSINGIN KULTTUURITALOLLA

Tuplaplatinarajan ylittäneellä Merkittävät erot -kakkosalbumillaan peräti kuusi Emma-ehdokkuutta ansainnut BEHM esiintyy 30-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi Teatraaliset syntymäpäiväkutsut -konsertissa Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 1.11. Konsertti on jatkoa viime keväänä useat loppuunmyydyt konserttisalit kattaneelle Teatraaliset vivahteet -kiertueelle. Upeassa konsertissa ovat säestämässä tälläkin kertaa muusikko ja säveltäjä Leri Leskinen sekä jousikvartetti Triosis+. Piano- ja jousisäestyksillä konseptoidussa Teatraaliset syntymäpäiväkutsut -konsertissa tullaan kuulemaan vaikuttavia tulkintoja uuden albumin kappaleiden lisäksi BEHMin viisinkertaista platinaa myyneeltä ja lukuisia ennätyksiä rikkoneelta Draaman kaari viehättää -debyyttialbumilta. Konsertissa kuullaan myös toistaiseksi julkaisemattomia kappaleita BEHMin myöhemmin julkaistavalta kolmannelta albumilta. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi:ssä.

BEHM – Teatraaliset syntymäpäiväkutsut
Helsinki, Kulttuuritalo
Pe 1.11.2024 klo 19.00
Liput alk. 42,00 € Lippu.fi
Liput myynnissä nyt!

Lisätiedot ja liput konserttiin: warnermusiclive.fi/BEHM

BEHM:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusiclive.fi/BEHM

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Konsertin promottori:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com