26.1.2024
PYRYTHEKID, ANI JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Pyrythekid – Sinusta

Nousukiidossa oleva rap-artisti Pyrythekid julkaisi uuden Sinusta-singlen, jolla samplataan Asan ja Anna Puun esittämää, vuonna 2015 alun perin julkaistua Taulu-kappaletta. Jyväskyläläiseen KPC-kollektiiviin kuuluva Pyrythekid voitti YleX:n Läpimurto-listauksen vuonna 2021 ja huomioitiin vuoden 2022 Emma Gaalassa Vuoden Tulokas -ehdokkuudella. Artisti on sittemmin julkaissut useita Spotifyn kärkeen nousseita singlejä, viimeisimpänä 3 Toivomusta, joka on pysynyt Spotifyn Top 50 -listalla jo usean kuukauden ajan.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Pyrythekid
Spotify |  || Facebook

 

 

 

ANI – Jos puhutaan totta

Vuoden Pop Emma-ehdokkaaksi valittu ANI julkaisi tänään uuden singlen, joka kantaa nimeä Jos puhutaan totta. Kappaleen tuotannosta on vastannut ANIn luottotuottaja Aleksanteri Hulkko. Kappale ilmiöityi TikTokissa jo ennen julkaisua ja se kertoo voimakkaasta rakkaudesta, jota ei pysty unohtamaan.

ANI julkaisi viime vuonna kultaa striimanneen esikoisalbumin Virgin, josta löytyy hitit Vegasissa naimisiin feat. Nelli Matula ja Odota. Artisti huomioitiin myös Vuoden musiikintekijä Emma-ehdokkuudella viime vuonna.

Lataa ANIn promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

ANI
Spotify |  |

 

 

 

Cledos – Kysyinksmä? (feat. Turisti)

Suomiräpin kiinnostavimpiin nimiin lukeutuvat Cledos ja Turisti lyöttäytyvät yhteen ensimmäistä kertaa Cledoksen tänään julkaistulla Kysyinksmä? -singlellä. Babyfacelle sainatut artistit ovat molemmat yhtiä suosituimpia kotimaisia rap-artisteja. Cledoksen loppuvuonna julkaisema ja nyt jo lähes platinaa striimannut single Jos mä oisin sä löytyy edelleen Spotifyn top20 joukosta ja Turistin viimeisin oma single, lokakuussa julkaistu ja reilusti yli platinaa striimannut Kiireinen nainen feat. ibe löytyy niinikään edelleen listan top30 kuunnelluimman kappaleen joukosta. Molemmat artistit julkaisivat myös platinarajat ylittäneet albuminsa viime vuonna.

Lataa Cledoksen ja Turistin promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Cledos
Spotify ||| Facebook

 

 

 

SANNI – Eliniänodote

Suomen menestyneimpiin pop-tähtiin lukeutuva SANNI julkaisi kolmannen täysin itse tuottamansa kappaleen. Tänään julkaistu Eliniänodote on raikas kappale syvästä rakkaudesta. Kappale on jatkumoa viime vuonna julkaistuille kultasingleille Haukilahden rantaan ja Mielenmaisemat. Erityisesti viime elokuussa julkaistu Mielenmaisemat on ollut laajalti soitossa myös radioissa: radiolistan sijalle 13 piikannut kappale löytyy edelleen listan sijalta 33.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

SANNI
Spotify |  || Facebook