19.1.2024
OLLI HALONEN JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Olli Halonen – Miten käärmeet lisääntyy

Viime syyskuussa debyyttialbuminsa julkaissut Olli Halonen starttasi uuden vuoden julkaisemalla uuden singlen Miten käärmeet lisääntyy. Kappale on Halosen sanoittama ja yhdessä Mika Laakkosen kanssa säveltämä.

Vuoden 2023 alussa Vuoden iskelmä-palkinnolla Emma Gaalassa palkittu lahjakas laulaja-lauluntekijä tunnetaan useista koko kansaa liikuttaneista kulta- ja platinahiteistään kuten nelinkertaista platinaa ylittäneestä Pohjola-hitistään sekä muun muassa Suomen kesä, Kylä keskellä ei mitään sekä Isän ikäinen kappaleistaan.

Lataa Olli Halosen promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Olli Halonen
Spotify |  |Facebook

 

 

 

LEWI – Spotlight (feat. Obikeys)

Melodinen rap/r’n’b-artisti LEWI julkaisi uuden singlen Spottivalo feat. Obikeys. Artisti halusi nostaa tuottajana tunnetun Obikeysin kappaleelle myös feattaajaksi, sillä kokee, että Obikeysin omintakeinen tuotanto-soundin tekee hänestä myös artistin. LEWIn edellinen single JustNyt feat. TIPPA julkaistiin viime huhtikuussa ja artisti on sen jälkeen vieraillut esimerkiksi Ettan ja El Migun kappaleilla.

Lataa LEWIn promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

LEWI
Spotify | |