12.1.2024
SARA BEE JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Sara Bee – 5 AM

Upea artistilupaus Sara Bee julkaisi tänään uuden singlen, joka kantaa nimeä 5 AM. Kappaleessa kipuillaan deittailuelämän koukeroissa, kun toinen ei halua sitoutua ja antaa ristiriitaisia merkkejä. Kappaleen on tuottanut hittinikkariduo Los Rollos, jotka saivat Vuoden Tuottaja Emma-ehdokkuuden.

Sara Bee yhdistelee biiseissään taitavasti räppiä, poppia sekä r’n’b:tä, ja hän haluaakin voimaannuttaa kuulijaa luottamaan itseensä ja omaan intuitioon. Artisti on julkaissut useamman singlen kuluneen vuoden aikana, joista viimeisin Sääntöi, julkaistiin marraskuussa viime vuoden lopussa. Kappale nousi mm. Bassoradiolla viikon biisiksi.

Lataa Sara Been promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Sara Bee
Spotify |  |