5.1.2024
TUPE. JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Tupe. – Riidellään

Edellisellä Puhu pahaa -singlellään YleX:n soittolistalle noussut Tupe. julkaisI tänään uuden singlen Riidellään. Artistin kirjoittama teksti on hyvin henkilökohtainen ja hän on tuottanut kappaleen yhdessä Golden Beatsin kanssa. Vuoden 2023 aikana Tupe. julkaisi useamman TikTokissakin trendanneen singlen, jotka nousivat Spotifyn Top 50-listalle.

Melodista räppiä tekevä Tupe. aloitti musiikkiuransa vuonna 2012 AnkkaRäp-ohjelmasta. Karu Kopla -kokoonpanolla kilpailun voittanut Tupe teki musiikkia ensin muutaman vuoden isommalla porukalla, mutta alkoi työstämään soolouraansa vuonna 2015. Hän julkaisi omakustanteisesti musiikkia useamman vuoden ajan, kunnes teki levytyssopimuksen costeen perustaman Tuhma Musicin kanssa alkuvuodesta 2023.

Lataa Tupen promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Tupe.:
Spotify | Instagram | TikTok 

 

 

 

kia – nuori kapinallinen

Muun muassa ”ehdottomasti hyvin potentiaaliseksi pop-lupaukseksi” (Ylex) kuvailtu kia käynnistää vuoden koskettavalla uudella singlellä nuori kapinallinen. Kappale on kirjoitettu yhdessä KUUMAA-yhtyeestä tunnettujen Johannes Brotheruksen ja Jonttu Luhtavaaran kanssa ja se käsittelee ristiriitaisia tunteita aikuistumisen kynnyksellä. Vahvan tulkinnan kuljettamaa tajunnanvirtamaista popia tekevän kian lokakuussa julkaistu debyyttisingle rakkaudella, mä nousi Spotifyn viraalilistan sijalle #10, sekä valtakunnalliseen radiosoittoon.

Lataa kian promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

kia
Spotify | Instagram |TikTok