20.12.2023
ANNAMARI ELSILÄ ALOITTAA WARNERIN A&R:NÄ JA ADA:N SUOMEN LABEL MANAGERINA

Annamari Elsilä on nimitetty Warner Music Finlandin A&R:ksi ja kansainvälisen ADA:n (Alternative Distribution Alliance) Suomen Label Manageriksi. Elsilä siirtyy uuteen rooliinsa Capitol Recordsin A&R:n ja Label Managerin tehtävästä 1. tammikuuta 2024.

ADA on Warner Musicin omistama kansainvälinen jakeluyhtiö, joka tarjoaa itsenäisille artisteille ja levy-yhtiöille palveluita, kuten jakelua, markkinointia ja myynninedistämistä. ADA:n artisteihin lukeutuvat muun muassa Iann Dior, Macklemore ja Daft Punk. Elsilä tulee kehittämään ADA:n Suomen toimintoja, sekä työskentelemään Warnerin menestyksekkäässä A&R-tiimissä.

Elsilä raportoi työssään Jukka Immoselle, joka aloittaa tammikuussa Warnerin uutena Head of A&R:na. Elsilällä ja Immosella on viiden vuoden yhteinen työhistoria Capitol Recordsilla, jonka aikana Elsilällä on ollut korvaamaton rooli muun muassa VIIVIn, Keiran, Anna Puun, Samu Haberin ja Knipin artistiurien kehityksessä.

”Todella mahtavaa päästä osaksi Warnerin ammattitaitoista ja lämminhenkistä A&R-tiimiä! Olen saanut työskennellä viimeisen viiden vuoden ajan Suomen lahjakkaimpien artistien kanssa ja päässyt rakentamaan Capitolin levymerkistä kiinnostavaa toimijaa Suomen musiikikentälle. On hienoa päästä jatkamaan tätä tarinaa yhdessä nyt Warnerilla ja odotan innolla kaikkea tulevaa”, Elsilä kommentoi.

”Olemme erittäin iloisia Annamarin liittymisestä tiimiimme. Hänen monipuolinen osaamisensa musiikkialalta tuo uudenlaista dynamiikkaa ja näkemystä Warnerille. Annamari on sekä alalla että artistikentässä erittäin pidetty, ja hänen kykynsä luotsata ja kehittää tulevaisuuden tähtiämme seuraavalle tasolle vahvistaa entisestään Suomen parhaan A&R-tiimin asemaamme. Lisäksi jakelulabelimme kehittäminen on meille ensiarvoisen tärkeää, sillä pyrimme olemaan paras mahdollinen kumppani niin riippumattomille artisteille kuin labeleillekin”, iloitsee Warnerin toimitusjohtaja Ramona Forsström.

Lisätiedot:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com