8.12.2023
AHTI, EMMA & MATILDA JA MUITA VIIKON UUTUKSIA

AHTI – Väärään aikaan (feat. HUGO)

Suomiräpin kuumiin uusiin kärkinimiin kuuluva AHTI ja Spotifyn kärkisijoitusta hallussaan pitävä nouseva räp-artisti HUGO yhdistävät voimansa uudella singlellään Väärään aikaan. Porvoosta kotoisin olevat rap-artistit ovat työskennelleet aikaisemminkin yhdessä ja AHTI on ollut mukana kirjoittamassa HUGOn ja Costin Taulut -nimistä kappaletta, joka on ollut Spotifyn Top 50 –listan kärkisijoilla lähes kolme kuukautta.

AHTI on julkaissut tänä vuonna platinaa striimanneen esikoisalbumin Normijäbä, joka säilyi huikeat 31 viikkoa virallisella albumilistalla. Hän oli myös mukana räp-duo Överin platinaa striimanneella kappaleella Stadin puistot (feat. AHTI), joka on tämän vuoden 19. Striimatuin kappale.

– Väärään aikaan syntyi ajatuksesta, kun tapaa oikean tyypin, mutta ajoitus on väärä. Moni ihminen pystyy varmasti samaistumaan ajatukseen, että vaikka olisi kuinka upee tyyppi, niin elämä iskee väliin ja vetää täysin eri suuntaan, oli kyseessä eri paikkakunnalle muuttaminen tai erilaset elämäntilanteet, kommentoi AHTI.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

AHTI
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

 

emma & matilda – Joululaulu

Artistiduo emma & matilda julkaisivat herkän kappaleen nimeltä Joululaulu. Atso Soivion tuottama kappale ei ole tyypillinen ylistyslaulu joululle – biisi on lohdullinen halaus niille, joille joulu on vaikeaa aikaa.

Julkaisu päättää kaksikon upean vuoden – kuluvan vuoden aikana emma & matilda on synnyttänyt useita TikTok-ilmiöitä (kultaa striimannut Veronica, Ikävä & Joku muu remix), saanut radiosoittoa ja noussut useita kertoja Spotifyn Top 50 -listalle. Viimeisin julkaisu Joku muu – boy95 remix nousi Spotifyssa sijalle 11. Duo julkaisee ensi keväänä toisen EP:nsä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

emma & matilda
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

 

Jaakko Kulta – Huone (feat. Ellis)

Muutaman vuoden ajan itsenäisesti musiikkia julkaisseen Jaakko Kullan ensimmäinen singlejulkaisu Warner Musicin kautta on puhutteleva Huone-single. Huone on jo ennen julkaisuaan kasvanut yhdeksi loppuvuoden isoimmaksi ilmiöksi TikTokissa. Sydänsurun ytimeen arkisten hetkien kautta pureutuva syvän melankolinen, mutta maanläheinen single liikkuu suurissa muistoissa ja unelmissa. Samuli Sulun tuottaman kappaleen vierailijana kuullaan herkästä tulkinnastaan tunnettu Ellis.

Jaakko Kulta ammentaa orgaanisiin pop-kappaleisiinsa inspiraatiota vanhemmasta suomirockista. Rap-taustaisen artistin musiikki on helposti lähestyttävää, huoliteltua ja aitoa. Kappaleet avaavat rehellisellä tavalla parikymppisen ihmisen elämää samaistuttavasti ja koskettavasti. Kuluneena vuonna artisti on esiintynyt runsaasti kehuja keränneillä ensimmäisillä soolokeikoillaan bändivetoisen livekokoonpanonsa kanssa muun muassa Ääniwallissa, Semifinalissa ja 6. linjalla.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Jaakko Kulta
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

PAMELA – Toisella puolella

Tänä syksynä Warner Music Livelle sainattu PAMELA  julkaisee uuden singlen Toisella puolella. Yhtye on esittänyt kappaletta keikoillaan jo pidemmän aikaa ja se onkin kasvanut yhdeksi yleisön suosikiksi. Iloisen, popahtavan ja moniulotteisen kuuloisella kappaleella on synkkä tarina – se kertoo epätoivon tunteesta elämänmuutoksen keskellä. Mouhouksessakin vaikuttavan Valentinin sekä KR!M:n muodostama duo on tehnyt kappaleen yhdessä Jereminen ja Mikko Tiaisen kanssa. Kaksikon kappaleet syntyvät omakohtaisista tarinoista ja kappaleissa korostuu kontrasti yhtyeen laulaessa ”rumia rakkaustarinoita kauniilla melodioilla”.

– Irti päästäminen ja epäonnistumisen myöntäminen on välillä todella vaikeaa, mutta tarpeellista opetella.   Halutaan tällä kappaleella viestiä ihmisille, jotka käy läpi hankalia tunteita ja asioita elämässään, että he eivät ole yksin niiden kipuilujen kanssa, PAMELA kertoo.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

PAMELA
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 

 

Brother Apollo – Bad Boy

Suomalainen rock-bändi Brother Apollo julkaisee ensimmäisen singlensä Bad Boy ja yhtye kilpailee kappaleellaan Viron Euroviisukarsinnoissa Eesti Laul -kilpailussa 17.2.2024. Kappaleen energia ja lataus on taattua rock’n’rollia, mutta biisissä on kuitenkin syvällinen sanoma – jokainen on parhaimmillaan omana itsenään.

Bändi on soittanut yhdessä reilun vuoden, mutta kaikilla yhtyeen jäsenillä on pitkä muusikkotausta eri kokoonpanoissa soittaen. Suomalaisen yhtyeen solistin juuret ovat Virosta, jonka vuoksi bändi päätyi hakemaan Viron Euroviisukarsintoihin.

Kappale julkaistaan tänään illalla klo 21.00.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Brother Apollo
Instagram