1.12.2023
CLEDOS, ARTTU WISKARI JA MUITA VIIKON UUTUKSIA

Cledos – Jos mä oisin sä

Juuri platinaa striimanneen, virallisen albumilistan ykköseksi nousseen euro musik -kakkosalbuminsa julkaissut Cledos julkaisi tänään uuden singlen. Uuden aallon räppäreiden kärkinimestä yhdeksi maan suosituimmaksi artistiksi noussut Cledos tekee Jos mä oisin sä -singlellään kunniaa kaikkien aikojen suosituimmalle kotimaiselle, nyt jo eläköityneelle rap-artistille Cheekille. Kappaleen kertosäkeessä versioidaan Cheekin jättisuosittua samannimistä hittiä vuodelta 2009.

Lataa Cledoksen promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Cledos
Spotify |  | Facebook

 

 

Arttu Wiskari – Minna

Ensi keväänä The Voice of Finland-ohjelmassa yhtenä tähtivalmentajista toimiva, lukuisista hiteistään tunnettu, Arttu Wiskari julkaisi tänään uuden singlen Minna. Kappale on Janne Rintalan sanoittama ja yhdessä Matti Toivosen kanssa säveltämä.

Suuren yleisön artisti on hurmannut muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää. Arttu Wiskarin tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Suomen muotoisen pilven allaTässäkö tää oli? (feat. Leavings-Orkesteri)Tuntematon potilasSirpaMökkitie ja Meidän biisi.

Lataa Arttu Wiskarin promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Arttu Wiskari
Spotify |  |Facebook

 

 

whereismike – jos sä tahdot niin (feat. koira)

Emoräppiä ja hyperpoppia musiikissaan sekoittava whereismike julkaisi tänään uuden singlen jos sä tahdot niin. Kappaleella on mukana tänä syksynä Spotifyn Top50-listalle käpy-hitillään noussut omakustanneartisti koira. Whereismike on tuottanut kappaleen itse ja kirjoittanut sen yhdessä Niklas Koivun kanssa. Whereismike ja koira ovat ennestään tuttuja soundcloudista, mutta tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa vasta viime kesänä yhteisen ystävänsä kautta.

Tuhma musicille sainattu whereismike on julkaissut tämän vuoden aikana useamman singlen, joista Palamaan (feat. jambo & costee) nousi YleX:n soittolistalle ja Spotifyn Top 50-listan sijalle 18. Hän oli mukana myös Anin huhtikuussa ilmestyneellä Diablo-kappaleella yhdessä Pihlajan kanssa. Viimeisin singlejulkaisu tiiäks (feat. Turisti) ilmestyi lokakuussa.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

whereismike
Spotify ||

 

 

ARTEM – Aavekaupunki (feat. pins.ku)

Vaihtoehtoinen pop-artisti ARTEM julkaisi tänään uuden singlen Aavekaupunki feat. pins.ku. Kappaleesta huokuu melankolinen tunnelma ja biisi käsittelee itselle tärkeän ihmissuhteen päättymistä – oloa, kun mikään ei tunnu miltään ja mistään ei löydy järkeä. Pins.kun heleä, enkelimäinen ääni sopii kappaleeseen loistavasti luoden kontrastin melankolian ja toivon välillä.

ARTEM on julkaissut kuluneen vuoden aikana kaksi singleä, joista ensimmäinen Kuolleit kukkia julkaistiin kesäkuussa ja Puhu mulle syyskuussa.

Lataa ARTEMin ja pins.kun promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

ARTEM
Spotify | 

 

 

DOG HUSTLERS x Tapani Kansa – R-A-K-A-S

DJ-duo DOG HUSTLERS julkaisi tänään toisen singlensä R-A-K-A-S, joka on takuuvarma remix ja klubiversio Tapani Kansan legendaarisesta kappaleesta. Kappaleen kuullessa ei voi olla laulamatta, eikä tanssimatta.

Artistit inspiroituvat Euroopan uusista EDM-trendeistä ja legendaarisista hittibiiseistä vuosikymmenten takaa. Lopputuloksena syntyy ultimaattisia klubibängereitä, jotka tulevat soimaan jokaisella tanssilattialla ympäri Suomen.

Lataa DOG HUSTLERSin promokuva täältä.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

DOG HUSTLERS 
Spotify | |

 

 

SMURDHY – Tanssimaan

Nouseva räppäri SMURDHY julkaisi tänään uuden singlen Tanssimaan. TikTokissa suosioon nyt jo puolitoista miljoonaa kertaa striimanneella Naiivi-hitillään noussut melodinen rap-artisti aloitti musiikkiuransa jo 15-vuotiaana. Nyt 18-vuotiaan artistin musiikissa fuusioituvat melodinen räppi ja afro, jotka ovat kuultavissa myös tällä uudella singlellä.

Lataa SMURDHYN promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

SMURDHY
Spotify ||