24.11.2023
PYRYTHEKID JA AXEL KALA JULKAISI VAIKUTTAVAN YHTEIS EP:N TÄNÄÄN PERJANTAINA

Suomiräpin kuumiin nimiin lukeutuvat Pyrythekid ja Axel Kala julkaisivat tänään yhteisen EP:n. Kokonaisuudesta on jo julkaistu kaksi singleä Mä + Sä ja 3 toivomusta. Molemmat kappaleet nousivat julkaisupäivänään Suomen Spotify top 50 -listalle. 3 toivomusta kappale on striimannut vain puolitoista kuukautta julkaisustaan jo huikeat 1,5 miljoonaa kertaa.

Tuore EP jatkaa musiikillisesti samanlaista linjaa edellisten singlejen kanssa. Mukaansatempaava ja tarttuva meininki on läsnä kappaleiden soundissa. Menestyksekkääseen KPC-kollektiiviin kuuluvat artistit nähdään myös yhteisellä keikalla 16.12. Helsingin Korjaamolla.

Monsp Recrodsille sainattu Pyrythekid on yksi tämän hetken kuumimpia nousevia rap-artisteja. Artistin ura on ollut nousukiidossa vuonna 2020 julkaistusta esikoisalbumista lähtien. Suuren yleisön tietoon Pyrythekid nousi samaisena vuonna julkaistun Epäkohtelias (feat. Axel Kala & Gettomasa) -kappaleen julkaisun myötä, joka on striimannut tuplaplatinaa yli 8 miljoonalla striimillä.

Def Jam Recordings Finland -levymerkille hiljattain kiinnitetty Axel Kala on jyväskylästä kotoisin oleva rap-artisti ja tuottaja. Parhaiten hänet tunnetaan platinahitistään Moni meist sekä Pyrythekidin ja Gettomasan kanssa julkaistusta Epäkohtelias-kappaleesta. Menestyksekkääseen KPC-kollektiiviin kuuluva Kala julkaisi tänä vuonna debyyttialbuminsa Sademies, joka on ylittänyt kuuntelumäärillään kultarajan.

Lataa Pyrythekidin ja Axel Kalan promokuvat täältä.

Pyrythekid:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/pyrythekid

Axel Kala:
Instagram
TikTok
Spotify
universalmusic.fi/axelkala

Pyrythekid lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Axel Kala lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki / Universal Music Finland
Mari.Hautamaki@umusic.com

Pyrythekid & Axel Kala keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi
+358 404159273