24.11.2023
EMMA & MATILDA, ABREU JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

emma & matilda – Joku muu (boi95 Remix)

Valloittava artistiduo emma & matilda julkaisi remixin kappaleestaan Joku muu, joka julkaistiin kaksi viikkoa sitten. Joku muu (boi95 remix) ilmiöityi TikTokissa ennen julkaisuaan ja soundiin on tehty jo yli 2 000 videota.

Joku muu (boi95 remix) on klubiversio herkästä kappaleesta, jossa laulun kertoja on juhlissa ja seuraa sydäntäsärkevää tilannetta. Remix-versiossa haikeus yhdistyy toiveikkuuteen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

emma & matilda
Spotify |  |

 

 

ABREU – Sulle tehty

Parhaillaan seuraavaa albumikokonaisuuttaan työstävä ABREU julkaisi tänään pakahduttavan uuden singlen Sulle tehty. Emma Johanssonin ja tuottaja Atso Soivion kanssa kirjoitettu kappale käsittelee kaipuuta kauniilla, rakkauden ikuisuutta korostavalla otteella.

– Sulle tehty on biisi, jonka kirjotussessiossa olin tippa linssissä heti alusta asti. Tekstissä on mielestäni kauniilla tavalla läsnä suuri kaipuu ja ikävä. Kappale kertoo ikuisesta rakkaudesta, joka kestää vaikka rakkauden kohde ei olisikaan enää läsnä, ABREU kertoo kappaleesta.

ABREUn viimeisimpiä julkaisuja ovat muun muassa kesän 2023 isoimpiin hitteihin lukeutuva, platinarajan rikkonut voimaannuttava Eilisen mä -single sekä Pihlajan kanssa julkaistu kultarajan rikkonut Sisko-yhteissingle. Kumpikin kappaleista nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn kärkeen. Artisti kiertää parhaillaan Suomea syksyn keikkarundillaan vastustamattoman energisen lavashownsa siivittämänä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

ABREU
Spotify |  || Facebook

 

 

Pyrythekid & Axel Kala – Maalainen 

Suomiräpin kuumiin nimiin lukeutuvat Pyrythekid ja Axel Kala julkaisivat tänään yhteis EP:n Maalainen. Kokonaisuudesta on jo aiemmin julkaistu kaksi singleä mä + sä ja 3 toivomusta. Molemmat kappaleet on otettu lämmöllä vastaan fanien keskuudessa. 3 toivomusta -single nousi radiosoittoon ja on rikkonut jo miljoonan striimin rajan kuukauden sisällä julkaisustaan.

Pyrythekid ja Axel Kala järjestävät myös EP:n julkaisubileet Korjaamolla 16.12.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Pyrythekid
Spotify ||| Facebook

Axel Kala
Spotify ||