17.11.2023
ÖVERI, VITUNLEIJA, TIPPA JA MUITA WARNERIN UUTUUKSIA

Överi – Tässä ja nyt (feat. william)

Viime kesän megahitin tehnyt rap-duo Överi julkaisi tänään uuden singlen Tässä ja nyt yhdessä juuri albumin julkaisseen williamin kanssa. Kappale on loistava yhdistelmä kiihkeää ja kuumaa tunnelmaa, kuin myös romantiikkaa.

– Williamin ääni istuu täydellisesti biisin teemaan ja soundiin, kuvailee Överi.

Överin edellinen single Stadin puistot feat. AHTI striimasi platinaa ja oli kesän yksi soitetuimmista kappaleista– biisi nousi Spotifyssä Suomen Top 50 -listalla parhaimmillaan sijalle 6. ja pysyi siellä koko kesän. Kappale ilmiöityi myös TikTokissa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Överi
Spotify |  |

 

 

vitunleija – Meidän pöytä (feat. Cledos, Elastinen)

llmiömäinen brändi vitunleija nosti tekemisensä uudelle tasolle viime vuonna aloitettuaan yhteistyön levymerkki Babyfacen kanssa. Vitunleijan kautta julkaistut kultaa striimanneet singlet ovat nousseet kerta toisensa jälkeen Spotifyn kärkeen ja isoiksi TikTok-ilmiöiksi ja on tuonut brändin uudella tavalla nykyräpin keskiöön. Tänään julkaistulla Meidän pöytä -singlellä yhdistyy kaksi sukupolvea, kun kappaleella feattaavat suomiräpin pioneeri Elastinen sekä sukupolvensa suosituimpiin rap-artisteihin lukeutuva Cledos.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki /  Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

vitunleija
Spotify |  |

 

 

TIPPA – Lattiast kattoon (feat. Kube)

Lukuisista platina- ja kultarajoja rikkoneista hiteistään tunnettu TIPPA julkaisi uutta musiikkia yhdessä suomiräpin uranuurtajan Kuben kanssa. Energisen Lattiast kattoon -singlen tuotannosta vastaa Hussa. Singlen tuotanto ammentaa soundillisesti artistin kultarajan ylittäneen Nuori Kukko -debyyttialbumin ajoilta. Artistin edellinen single oli JVG:n kanssa elokuussa julkaistu Smash Baby, jolla TIPPA palasi musiikillisesti rap-juurilleen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

TIPPA
Spotify ||| Facebook

 

 

Ilta – Tää aika vuodesta taas

Vastikään jo ennakkoon kultaa striimanneen Mä oon vaan ihminen -albumin julkaissut Ilta julkaisi tänään uuden Tää aika vuodesta taas -joululaulun. Lämminhenkinen ja hyväntuulinen biisi on Iltan ja Leo Salmisen sävellys. Sanoja on Iltan kanssa kirjoittanut Kerttu Suonpää.

– Tää aika vuodesta taas syntyi syyskuun lopussa. Oli just se aika kun kesä oli loppumassa ja päivät alkoi lyhenemään. Tajusin, että taas on yksi vuosi vierähtänyt ja tulee se aika vuodesta kun valoja ja koristeita tupsahtelee naapureiden pihoihin ja joulukalentereita kauppoihin. Joulunaikaan huomaan, että ihmiset on lämpimiä toisilleen,  ja tuntuu että täällä Suomessa pimeä vuodenaika myös selätetään yhteisöllisyydellä ja sillä valolla mitä loistetaan toisiimme. Halusin tehdä kappaleen,  joka voisi soida ihmisten ollessa jouluostoksilla, pikkujouluissa ja juhlimassa tulevaa vuodenaikaa, Ilta kertoo.

Syksyn ajan Elämäni biisi -ohjelman uutena solistina hurmannut Ilta lähtee perinteiselle joulukiertueelleen joulukuun alussa. Kymmenen konserttia käsittävän kirkkokiertueen konserteissa Iltan mukana on pianisti Konsta Koskinen, neljänä viimeisenä iltana myös oopperalaulaja Akseli Ferrand. Viime vuoden kirkkokiertueella Ilta ihastutti esiintymällä yhdessä gospel-kuorojen kanssa, niinpä kuorot ovat mukana myös suurimmassa osassa tämän vuoden konsertteja. Turussa mukana on Aboa Gospel. Tuusulassa, Tampereella, Lahdessa ja Helsingissä Iltan kanssa esiintyy Gospelkuoro Sounds of Mercy. Oulussa mukana on Oulu Gospel Choir ja Seinäjoella Pop Up Gospel. Sastamalassa ja Jämsässä Ilta esiintyy ilman gospel-kuoroa. Katso kiertuepäivämäärät ja paikat täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ilta
Spotify |  |Facebook

 

 

Benjamin – Uutta exää

Kuluneena vuonna merkittäviä askeleita urallaan ottaneen Benjaminin uusi single Uutta exää ylistää itsensä rakastamisen voimaa. Kappale jatkaa artistin diskovivahteista pop-linjaa.

– Biisi syntyi oivalluksesta, että sen oikean löytäminen ei tule väkisin etsimällä. Juoksin ympäri ämpäri monta vuotta treffeillä, jotka aina päättyi pilvilinnojen romahtamiseen. Lopulta tajusin, että eihän mua pysty rakastamaan ellen opi rakastamaan itseäni ensin. Jälleen kerran kliseet eivät ole turhaan kliseitä vaan niissä piilee monesti totuus. Tämä kappale on kaikille niille, jolla on sellainen fiilis, ettei heille löydy sitä yhtä Romeota tai Juliaa tästä maailmasta… Ei hätää, se katsoo sua silmiin, kun kurkkaat peiliin! Benjamin kommentoi.

Benjamin on levittänyt hurmosta hersyvällä liveshow’llaan lukuisilla loppuunmyydyillä klubikeikoilla. Lisäksi kesällä nähtiin artistin uran ensimmäiset isot festivaalikeikat muun muassa Provinssin, Ruisrockin ja Himos Juhannuksen lavoilla. Kevään isoimpiin hitteihin lukeutuva Hoida mut -single rikkoi platinarajan ja sen musiikkivideota on katsottu yhteensä myös huimat 1,5 miljoonaa kertaa. Tätä seurannut Minä-Minä-Maa -single puolestaan toi mukanaan koko artistin uran korkeimman radiolistasijoituksen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Benjamin
Spotify | |Facebook

 

 

ANI – Valosta tehty (feat. Aliisa Syrjä) [Remix] 

Valosta tehty feat. Aliisa Syrjä on remix-versio samannimisestä kappaleesta, joka julkaistiin huhtikuussa 2021. Biisi löytyy ANIn kultaa striimanneen esikoisalbumin deluxe-versiosta, joka kantaa nimeä Virgin.

Juuri itsekin esikoisalbuminsa julkaissut Aliisa Syrjä tuo kappaleeseen uuden ulottuvuuden herkkyydellään ja vahvalla tulkinnalla.  Biisi kertoo voimakkaasta rakkaudesta – ihmisestä, joka on täynnä valoa ja lämpöä, mutta silti saavuttamattomissa.

ANI on valittu YleX:n vuoden 2021 Läpimurto-listauksen voittajaksi ja hän oli ehdolla Vuoden musiikintekijä -kategoriassa tämän vuoden Emma Gaalassa. Hänen käsialaansa löytyy omien kappaleidensa lisäksi lukuisista muiden artistien hittibiiseistä. ANI on kirjoittanut kappaleita mm. Nelli MatulallePihlajalleMikael Gabrielille ja JVG:lle.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

ANI
Spotify | Instagram |TikTok