10.11.2023
DAVI, PASI JA ANSSI, JENNI VARTIAINEN JA MUITA WARNERIN UUTUUKSIA

DAVI – Silkkii (feat. Joalin)

YleX Läpimurto -listallekin nostetut melodinen rap-tulokas DAVI ja kansainvälistä uraa rakentava poppari Joalin yhdistävät voimansa uudella Silkkii-kappaleella. Kappaleen kertosäkeessä samplataan supersuositun Jukka Pojan vuonna 2012 julkaisemaa samannimistä hittiä, jonka kaksikko on tuonut raikkaalla tavalla tähän päivään. Syksyn pimenevät illat saavat tästä vielä pienen tuulahduksen kesää!

Silkkii-kappaleele julkaistiin myös musavideo, jonka näet täältä.

Lataa DAVIn & Joalinin promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

DAVI
Spotify |  |

 

 

Pasi ja Anssi – Saija (feat. Faija)

Suomen kovin bileduo Pasi ja Anssi julkaisivat uuden singlen Saija (feat. Faija). Kappale on oiva sekoitus iskelmää, modernia tanssimusiikkia ja ysäriä. Hitikkäistä kappaleistaan ja bileiden luojina tunnettu kaksikko julkaisevat myös singlen yhteydessä hulvattoman saippuooppera -tyylisen musiikkivideon, jonka näet täältä.

– Haluttiin tehdä kappale rakkaudesta jossa osapuolilla on iso ikäero. Ikä on vaan numero, mutta rakkaus on aina ykkönen. Vauhdikkaassa iskukappaleessa tuoksahtaa iskelmä, moderni tanssimusiikki sekä ysäri. Eihän kappaletta jonka nimi on Saija, voi laulaa kukaan muu kuin Faija, Pasi ja Anssi kertovat.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Pasi ja Anssi
Spotify | |Facebook

 

 

Jenni Vartiainen – Lanka

Yksi 2000-luvun menestyneimmistä supertähdistä, Jenni Vartiainen, tekee odotetun paluun ja julkaisi tänään uuden singlen Lanka. Uusi kappale on Jennille henkilökohtaisesti todella merkityksellinen. Hän on tehnyt Langan yhdessä luottotuottajansa Jukka Immosen ja Tiina Vainikaisen kanssa.

Lukuisista jättimäisistä radiohiteistään ja koko kansan rakastamista kappaleistaan tunnettu Jenni Vartiainen jäi tauolle loppuunmyydyn Hartwall Arena -konserttinsa jälkeen syksyllä 2018. Uusi single on ensimmäinen julkaisu tulevalta viidenneltä albumilta. Uuden musiikin myötä Jenni palaa ensi kesänä myös keikoille, festivaalikiertue alkaa 28.6. Provinssista

Kappaleelle julkaistiin myös lyriikkavideo, jonka näet täältä.

Lataa Jenni Vartiaisen promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Jenni Vartiainen
Spotify |  |Facebook

 

 

ELLIMEI – Annan meille anteeks

ELLIMEI eli Elli Immonen on Warner Musicin labelin Etenee Recordsin uusi lupaava artistitulokas, joka kirjoittaa ja tuottaa kappaleensa itse. Tänään ilmestynyt uusi single Annan meille anteeks, joka on voimakas tulkinta tärkeän ihmissuhteen päättymisestä, eron jälkeisistä keloista ja hyväksynnästä.

Artistilupaus on jo julkaissut omakustanteisesti muutaman singlen, joista kappale Meidän laivassa herätti kiinnostusta erityisesti TikTokissa. Hän on valmistunut vuonna 2020 Popjazz-konservatioriosta ammattimuusikoksi ja tällä hetkellä hän opiskelee neljättä vuotta musiikin tekemistä ja tuottamista ammattikorkeakoulussa.

Lataa ELLIMEIn promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

ELLIMEI
Spotify | |

 

 

Jarkko Ahola – Joulun rauhaa

Menestyksekkään soolouransa tuplaplatinaa ja platinaa myyneillä joululevyillä, Ave Maria – Joulun klassikot (2012) ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014), aloittanut Jarkko Ahola julkaisi uuden Joulun rauhaa -nimisen pitkäsoiton. Yhdessä tuottaja Janne Huttusen kanssa tehty levy sisältää kaksitoista kappaletta taitavana tulkitsijana tunnetuksi tulleen rocktenorin esittämänä.

Mukana on joululauluklassikoita sekä Jarkon viime vuonna julkaisema Taivas korkealla -single. Albumilla soittaa maamme eturivin muusikoita Lenni-Kalle Taipaleesta Sampo Haapaniemeen. Taustalauluissa kuullaan mm. a cappella yhtye Club For Fiven Juha Viitalaa ja Maija Sariolaa. Mukana on myös sekä Bratislava Symphony Orchestra että Budapest Art Ochestra.

Lataa Jarkko Aholan promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Jarkko Ahola
Spotify |  | Facebook