8.11.2023
ARTISTILUPAUS ELLIMEI JULKAISEE UUDEN SINGLEN ANNAN MEILLE ANTEEKS PERJANTAINA

ELLIMEI eli Elli Immonen on Warner Musicin uusi lupaava artistitulokas, joka toimii oman musiikkinsa päätoimisena tuottajana ja kirjoittajana.Tänä perjantaina ilmestyy uusi single Annan meille anteeks, joka on voimakas tulkinta tärkeän ihmissuhteen päättymisestä, eron jälkeisistä keloista ja hyväksynnästä.

– Oon aivan super fiiliksissä siitä, että pääsen tekemään yhteistyötä näin upeen tiimin kanssa Warnerilla ja että päästään yhdessä viemään mun musaa ja artistiutta eteenpäin, Elli kommentoi sainaustaan.

Artistilupaus on jo julkaissut omakustanteisesti muutaman singlen, joista kappale Meidän laivassa herätti kiinnostusta erityisesti TikTokissa. Hän on valmistunut vuonna 2020 Popjazz-konservatioriosta ammattimuusikoksi ja tällä hetkellä hän opiskelee neljättä vuotta musiikin tekemistä ja tuottamista ammattikorkeakoulussa.

Lataa ELLIMEIn promokuva täältä.

ELLIMEI

Spotify
warnermusic.fi/ellimei

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com