3.11.2023
ETTA, ERIKA VIKMAN JA MUITA WARNERIN UUTUUKSIA

Etta – Demoneista ystävii

Monipuolisuudellaan hurmaava Etta julkaisi tänään uuden singlen Demoneista ystävii. Kappale on kasvanut ennakkoon valtavaksi ilmiöksi TikTokissa ja siihen on tehty ennen julkaisua jo yli 2000 videota. Demoneista ystävii on syntynyt lähes kolme vuotta sitten yhdessä OP Vuorisen ja Kyösti Salokorven kanssa. Kuluneena vuonna väsymys ja itsekriittisyys ottivat Etasta vallan ja hänelle tuli vahva fiilis, että nyt on oikea aika tehdä tämä biisi loppuun. Etta teki kappaleen myötä ensimmäistä kertaa yhteistyötä tuottajaduo Los Rolloksen kanssa.

Kulunut vuosi on ollut Etalle upea: Hän julkaisi kesäkuussa klubisoundeista inspiroituneen Klubiruusu EP:n ja esiintyi kesän aikana kaikilla isoimmilla festivaaleilla uudistetun livekokoonpanonsa kanssa. Etta on julkaissut uransa aikana kaksi menestysalbumia, joista jälkimmäinen teki suomiräpin historiaa nousemalla listaykköseksi.

Lataa Etan promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila/ Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Etta
Spotify | Instagram |TikTok Facebook

 

 

Erika Vikman – Elizabeth Taylor

Diskopopin ehdoton kuningatar Erika Vikman julkaisi tänään odotetun uuden biisin. Kappale Elizabeth Taylor on Janne Rintalan säveltämä sekä sanoittama ja sen on tuottanut Mika Laakkonen.

Raja-aitojen kaatamisesta, niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan, nauttiva Erika Vikman hurmasi viime syksynä huippusuositussa Vain elämää -ohjelmassa. Hänet tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat muun muassa tuplaplatinaa striimanneet Cicciolina sekä Syntisten pöytä.

Lataa Erika Vikmanin promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Erika Vikman
Spotify | Instagram |TikTok Facebook

 

 

Ellinoora – Erilaiset (Vain elämää kausi 14)

Edellisellä albumillaan kolme Emma-palkintoa saanut ja viime vuonna Ed Sheeranin kanssa duetoinut Ellinoora on viettänyt alkuvuoden keikkataukoa. Hän on valmistellut toista Vain Elämää -kauttaan varten kappaleita pieteetillä yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Ellinooran Matkalla-versio nousikin Spotifyn neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi ja kasvoi valtavaksi TikTok-ilmiöksi. Ohjelman myötä Ellinoora aloitti uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien julkaisujen ja Ellinoora 30 -kiertueen muodossa.

Robinin päivänä Ellinoora versioi hänen legendaarista biisiään Erilaiset. Kappale julkaistaan jakson jälkeen illalla klo 22.10.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila/ Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Ellinoora
Spotify | Instagram |TikTok Facebook

 

 

 

emma & matilda – Joku muu

Viime kesän festarilavat valloittanut duo emma & matilda julkaisi herkän singlen Joku muu, jossa laulun kertoja on juhlissa ja seuraa sydäntäsärkevää tilannetta. Kappale on ensimmäinen julkaisu duon toiselta EP:ltä ja sen on tuottanut Atso Soivio. Duon debyytti-EP Siellä on kaikki niin ihanaa julkaistiin toukokuussa 2023 ja pitää sisällään muassa TikTokissa ilmiöityneet kappaleet Ikävä ja Veronica. Jälkimmäinen biiseistä on striimannut kultaa.

Lataa emman & matildan promokuva täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

emma & matilda
Spotify | Instagram |TikTok

 

 

Samuli Edelmann – Painavat kengät

Tänä kesänä esiintymislavat soolouransa alkuaikojen ylistetyn Helsinki Sound Machine -yhtyeen kanssa vallannut Samuli Edelmann on kaikessa hiljaisuudessa palannut myös studioon yhdessä Leri Leskisen kanssa. Pitkän ja menestyksekkään yhteisen historian omaava kaksikko on äänittänyt Edelmannille uusia pop-kappaleita. Näistä ensimmäisenä julkaistaan Ilkka Wirtasen ja Patric Sarinin säveltämä ja Kaisa Korhosen sanoittama Painavat kengät.

Lataa Samuli Edelmannin promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Samuli Edelmann
Spotify | Instagram | Facebook

 

 

DOG HUSTLERS x Matti ja Teppo – Mä joka päivä töitä teen

Juuri Warner Musicille sainattu DJ-duo DOG HUSTLERS on kuin bileiden tulitikku bensakanisterin vieressä. Duo julkaisi ensimmäisen singlensä Mä joka päivä töitä teen, joka on remix-versio Matin ja Tepon legendaarisesta hittibiisistä ja jossa yhdistyy tämän hetken kuumimmat teknobiitit.

Artistit inspiroituvat Euroopan uusista EDM-trendeistä ja yhdistävät ne ikivihreisiin suomalaisiin hittibiiseihin menneiltä vuosikymmeniltä. Lopputuloksena syntyy ultimaattisia klubibängereitä, jotka tulevat soimaan jokaisella tanssilattialla ympäri Suomen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

DOG HUSTLERS
Spotify | Instagram |TikTok