27.10.2023
WHEREISMIKE, ELLINOORA JA MUITA WARNERIN UUTUUKSIA

whereismike – tiiäks (feat. Turisti)

Emoräppiä ja hyperpoppia musiikissaan sekoittava whereismike julkaisi tänään uuden singlen tiiäks. Kappaleella on mukana isoa läpimurtoaan kotimaisella rap-kentällä tekevä Turisti ja whereismiken mukaan se käsittelee “tyhjyyden tunnetta, vaikka ympärillä onkin paljon kaikkea.”

Tuhma musicille sainattu whereismike on julkaissut tämän vuoden aikana useamman singlen, joista Palamaan (feat. jambo & costee) nousi YleX:n soittolistalle ja Spotifyn Top 50-listan sijalle 18. Hän oli mukana myös Anin huhtikuussa ilmestyneellä Diablo-kappaleella yhdessä Pihlajan kanssa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila/ Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

whereismike
Spotify |  |

 

 

Ellinoora – Tuonelan koivut (Vain elämää kausi 14)

Edellisellä albumillaan kolme Emma-palkintoa saanut ja viime vuonna Ed Sheeranin kanssa duetoinut Ellinoora on viettänyt alkuvuoden keikkataukoa. Hän on valmistellut toista Vain Elämää -kauttaan varten kappaleita pieteetillä yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Ellinooran Matkalla-versio nousikin Spotifyn neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi ja kasvoi valtavaksi TikTok-ilmiöksi. Ohjelman myötä Ellinoora aloitti uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien julkaisujen ja Ellinoora 30 -kiertueen muodossa.

Tällä viikolla Ellinoora julkaisee todella vaikuttavan version Kotiteollisuuden Tuonelan koivut-kappaleesta, joka julkaistaan jakson jälkeen illalla klo 22.10.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Ellinoora
Spotify |  |Facebook

 

 

Sara Bee – Sääntöi

Valovoimainen artistilupaus Sara Bee julkaisi kolmannen singlensä Sääntöi. Kappale on saanut inspiraationsa 2000-luvun r’n’b -soundimaailmasta ja on muistutus jokaiselle omien rajojen asettamisesta, sekä kunnioittamisesta. Sara yhdistelee kappaleessaan taitavasti r’n’b:tä poppiin sekä räppiin tuoden raikkaan puhalluksen Suomen hip hop -kentälle.

Sara on  myös vaikuttanut Nuppu Oinaan Herkkis-kappaleella, joka nousi Spotifyn Top 50 -listalle ja trendasi TikTokissa keväällä. Sara on ilmiömäinen live-esiintyjä, jonka kesän Blockfest Fresh ‘23 -keikka vakuutti jokaisen paikallaolleen siitä, että Sara on tulevaisuuden kirkas tähti Suomen musakentällä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Sara Bee
Spotify | |

 

 

kia – rakkaudella, mä

Kia on tulevaisuuden pop-lupaus jonka kappaleet luovat tunnelman, jossa maailma pysähtyy. Kia luo musiikkia, joka ei pelkää olla vähän rikki ja nurinkurin. Artistin debyyttisingle rakkaudella, mä kertoo ihmissuhteesta, jossa toinen osapuoli ei voi hyvin tietäen, että suhde on pakko jättää taakse ja mennä eteenpäin. Kappaleen hypnoottinen tunnelma kuljettaa keskelle Kian tarkkasanaista kerrontaa ja persoonallista laulutulkintaa. Kappale on Kian ja Lasse Kurjen kirjoittama, ja sen tuotannon tekivät yhdessä Chisu ja Jori Sjöroos, eli ROOS + BERG.

isätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

kia
Spotify |  |