20.10.2023
KÄÄRIJÄ, EETU JA MUITA WARNERIN UUTUUKSIA

Käärijä – Huhhahhei 

Käärijä julkaisi uuden Huhhahhei -nimeä kantavan singlen, joka on jälleen varma bileiden tuoja. Kappale kuitenkin huokuu rakkautta ja on sitä kautta uusi aluevaltaus artistille. Tuotanto on Käärijän omintakeiseen tapaan sekoitus poppia, metallia ja elektronista musiikkia. Kappaleen tekijätiimi on sama, kuin historialliseen menestykseen nousseen Cha Cha Cha -kappaleen tekijätiimi. Sanoituksesta vastaa artistin itsensä lisäksi Sonny Kylä-Liuhala ja Aleksi Nurmi. Tuotannosta vastaa Aleksi Nurmi ja Jukka Sorsa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Käärijä
Spotify |  | Facebook

 

 

eetu – Erottamattomat

Vuonna 2019 kehutun debyyttialbuminsa julkaissut eetu palaa musiikin julkaisun pariin. Kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen läpikäynyt artisti on julkaisutaukonsa aikana valmistellut uutta musiikkia kaikessa rauhassa isovanhempiensa vanhalla maatilalla Keski-Suomessa. Eetun musiikissa kuuluu nyt uudenlaisella tavalla artistin elämänkokemus, oma ääni ja tapa käsitellä erityisherkkyyttä ympäröivässä maailmassa.

Eetun uusi aikakausi käynnistyy artistin itse sanoittamalla ja säveltämällä, väkevällä Erottamattomat-singlellä. Kappale kertoo kestävän rakkauden ytimestä ja ”me vastaan maailma” tunteesta toisen ihmisen kanssa. Orgaanisia ja elektronisia elementtejä yhdistelevä kappale on artistin ja Ilkka Wirtasen tuottama.

Lataa eetun promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

eetu
Spotify |  | Facebook

 

 

Ellinoora – Sydämenkantaja (Vain elämää kausi 14)

Edellisellä albumillaan kolme Emma-palkintoa saanut ja viime vuonna Ed Sheeranin kanssa duetoinut Ellinoora on viettänyt alkuvuoden keikkataukoa. Hän on valmistellut toista Vain Elämää -kauttaan varten kappaleita pieteetillä yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

Ellinooran Matkalla-versio nousikin Spotifyn neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi ja kasvoi valtavaksi TikTok-ilmiöksi. Ohjelman myötä Ellinoora aloitti uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien julkaisujen ja Ellinoora 30 -kiertueen muodossa.

Tällä viikolla Ellinoora versioi Jannan Sydämenkantaja-kappaletta, joka julkaistaan jakson jälkeen illalla klo 22.10.

Lataa Ellinooran promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Ellinoora
Spotify |  | Facebook

 

 

Cledos – euro musik

Yli puolimiljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa tällä hetkellä omaava, kotimaisen rapin suosituimpiin artisteihin lukeutuva Cledos julkaisi tänään ennakkoon platinaa striimanneen uuden albuminsa euro musik. Albumilta löytyy viimeisimmän hitin Kuka se on feat. Isac Elliot lisäksi jo ennakkoon julkaistut platinaa ja kultaa striimanneet City, Kauemmas, Kilsoi ja Anteeks sekä yhteensä 6 julkaisematonta kappaletta. Yli puolivuosikymmentä kotimaisen rap-kentän suunnannäyttäjänä toiminut Cledos julkaisi platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Ceissi vuonna 2020.

euro musik albumin Liian moni biisille julkaistiin myös hieno musiikkivideo, jonka näet täältä.

Lataa Cledoksen promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

Cledos
Spotify |  | Facebook

 

 

Aliisa Syrjä – Höyheniä ja saaria

Yksi tämän vuoden YleX Läpimurto 2023 -artisteista Aliisa Syrjä julkaisi tänään odotetun debyyttialbuminsa Höyheniä ja saaria. Albumi sisältää jo aiemmin julkaistujen platinaa ja kultaa striimanneiden kappaleiden lisäksi kahdeksan ennen julkaisematonta kappaletta, jotka ovat Aliisan sanoittamia ja säveltämiä sekä yhdessä Elias Heikkisen kanssa tuottamia. Albumin levyjulkkareita juhlistetaan Helsingin Tavastialla 29. marraskuuta.

– Mä halusin tehdä albumin, jonka biisit ja jopa yksittäiset tuotannolliset jutut saa mut innostuun niin et tanssin ympäri kämppää. Halusin et ne mun pään melkein räjäyttävät tunteet tulee just sellasinaan niihin biiseihin, rososina, kauniina, elettyinä. Tää ei oo mun tähän astisen elämän dokumenttielämäkerta, mut tässä on elämää, ja tää on totta, Aliisa fiilistelee debyyttialbumiaan.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Aliisa Syrjä
Spotify | |Facebook

 

 

Lika-Aki – Les Maines Sales

Kulttimainetta nauttiva räppäri Lika-Aki palasi syyskuun lopussa musiikin julkaisun pariin Mä en oo vetäny mitään -singlellä. Nyt artistilta kuullaan väkevä Les Mains Sales -albumikokonaisuus, joka käsittelee artistille ominaisesti ja suorasanaisesti nykyilmiöitä. Albumin vierailijoina kuullaan william, Jore & Zpoppa, The 69 Eyes ja Senya. Kappaleet ovat ilmaisultaan tietynlainen paluu artistin rap-juurille, joita edustaa muun muassa juuri uudelleenjulkaistu ja albumilistan kärkeen palannut Paranoid-albumikokonaisuus. Yhdeksästä kappaleesta muodostuvan kokonaisuuden tuottajina toimivat Danitello, Salahpolo ja OP Beats.

– Teos käsittelee eksistentialismia, mutta on tulkittavissa myös poliittiseksi draamaksi, Lika-Aki kommentoi.

Lataa Lika-Akin promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Lika-Aki
Spotify |  |