11.10.2023
JARKKO AHOLALTA KAUNIS BALLADI 

Klassikko-konserttisalikiertueen juuri aloittanut Jarkko Ahola julkaisee uuden Yksi oikea -nimisen singlen perjantaina 13.lokakuuta. Janne Huttusen säveltämä ja yhdessä Juho Rajan ja Kaisa Korhosen kanssa sanoittama kappale soi komeasti taitavana tulkitsijana tunnetun rocktenorin laulamana.

– Olimme Huttusen Jannen kanssa studiossa muista syistä jo valmiiksi, ja hän mainitsi minulle eräästä tekemästään biisistä joku voisi sopia minun laulettavakseni. Eikä aikaakaan, kun olimmekin jo äänityspuuhissa. Yksi oikea -kappaleen soundissa yhdistyy hienosti mennyt ja nykyisyys, joka istuu tekemisiini oivallisesti, Jarkko kertoo.

Yhdeksän konserttia sisältävän Klassikko-konserttisalikiertueen lisäksi Jarkko Ahola nähdään loppuvuodesta Nokia Arenalla yhdessä Waltteri Torikan kanssa. Aiemmin kolmesti täydellä Hartwall Arenalla esiintyneen kaksikon Kuninkaiden paluu -konsertti järjestetään perjantaina 24. marraskuuta. Loppuvuodesta Aholan kalenterissa on lisäksi jo perinteeksi muodostunut kirkkokiertue. Lisätietoja keikoista löydät täältä.

Jarkko Ahola
Facebook
Instagram
YouTube
Spotify
www.jahola.com
www.warnermusic.fi/jarkkoahola

Lataa promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com