6.10.2023
CLEDOS, AHTI, ELLINOORA JA MUITA WARNERIN UUTUUKSIA

Cledos – Kuka se on (feat. Isac Elliot)

Yli puolimiljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa tällä hetkellä omaava, kotimaisen rapin suosituimpiin artisteihin lukeutuva Cledos yhdistää voimansa järjettömään suosioon ensimmäisellä suomenkielisellä albumillaan nousseen Isac Elliotin kanssa. Tänään julkaistu Kuka se on on ensimmäinen kappale, jolla moderni pop-tähti kuullaan ensimmäistä kertaa kotimaisen artistin feattina. Cledosta ja Isac Elliotia on aikaisemmin kuultu yhdessä Isac Elliotin 20min-kappaleella, joka oli yksi viime vuoden striimatuimmista biiseistä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

Cledos
Spotify |  |  | Facebook

 

AHTI – Just sillee

Suomirapin kuumimpien nimien joukkoon noussut AHTI julkaisi tänään uuden singlen Just sillee. Kappaleen tuotannosta vastaa nuoret tuottajaveljekset Kim ja Wille Mannila.
Keväällä julkaistu debyyttialbumi Normi jäbä on striimannut kultaa yli 15 miljoonalla striimillä. Albumilta löytyy platinaa yli 7 miljoonaa striimannut hitti Yksinkertasta (feat. Costi) ja kultaa striimannut single Mitä sul oli mieles. AHTI on juuri startannut lähes koko Suomen kattavan syksyn kiertueensa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

AHTI
Spotify ||

 

Ellinoora – Oulun kyläst ikuisuuteen (feat. pehmoaino) (Vain elämää kausi 14)

Edellisellä albumillaan kolme Emma-palkintoa saanut ja viime vuonna Ed Sheeranin kanssa duetoinut Ellinoora on viettänyt keikkataukoa, joka päättyy kahteen loppuunvarattuun Tavastiaan tammikuussa. Syksyn Vain Elämää aloitti Ellinooralle uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien kappaleiden muodossa.

Ellinoora on valmistellut toista Vain Elämää -kauttaan varten kappaleita pieteetillä yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Hänen Matkalla-versionsa nousikin Spotifyn neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi ja kasvoi valtavaksi TikTok-ilmiöksi. Gasellien kappaleeseen Oulun kyläst ikuisuuteen Ellinoora otti mukaan yhden tämän hetken mielenkiintoisimman tulokkaan pehmoainon, joka on hänen itsensä tavoin myös kotoisin Oulusta. Kappale julkaistaan tänään jakson jälkeen klo 22.10.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Ellinoora
Spotify |  || Facebook

 

Markus Antonio – Volat täysille

Debyyttisinglellään Huulet kultaa striimannut ja suoraan Spotifyn sijalle 2 noussut Markus Antonio julkaisee kakkossingelnsä Volat täysille. Vasta 17-vuotias nuorukainen on supersuosittu mm. TikTokin puolella, jossa häntä seuraa yli 113 000 käyttäjää.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

Markus Antonio
Spotify ||

 

Kingston Wall – II (2023 Mix)

Lähtemättömän jäljen suomalaiseen rock-historiaan jättäneen Kingston Wall -yhtyeen vuosina 1992-1994 ilmestynyt albumitrilogia julkaistaan uudelleen miksattuna ja masteroituna. Ensimmäisenä julkaisuvuoron sai alun perin vuonna 1992 ilmestynyt I, jonka uudelleen miksaus ja masterointi tuli saataville tämän vuoden keväällä. Levy otettiin hyvin vastaan, se debytoi pelkän vinyylin myynnillä fyysisen albumilistan kakkosena.

Nyt vuorossa on vuonna 1993 julkaistu II-albumi. Uudelleen miksattu ja masteroitu levy ilmestyi  I-albumin tapaan ensin vinyylinä sijoittuen Suomen fyysisen albumilistan sijalle 1. II-albumin uudelleenjulkaistu vinyyli on pysytellyt julkaisustaan lähtien Suomen fyysisen albumilistan Top 10:ssä ja nyt on digitaalisen ja cd:n julkaisun vuoro.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Kingston Wall
Spotify || Facebook