5.10.2023
JUKKA IMMONEN ON WARNER MUSIC FINLANDIN UUSI HEAD OF A&R 

Warner Music ostaa Immosen perustaman The Fried Music levy-yhtiön liiketoiminnan

Jukka Immonen on nimitetty Warner Music Finlandin Head of A&R:ksi 1. tammikuuta 2024 alkaen. Warner Music ostaa myös Immosen perustaman The Fried Music levy-yhtiön liiketoiminnan.

Immonen on valittu Head of A&R-tehtävänsä jättävän Asko Kallosen seuraajaksi. Kallonen on ollut Warner Music Finlandin erittäin arvostetun A&R-tiimin vetäjä ja kotimaisen puolen General Manager. Kallonen toimii jatkossakin Warnerin A&R-konsulttina ja mentorina muutamassa artistiprojektissa.

Jukka Immonen on yksi Suomen arvostetuimmista ja menestyneimmistä tuottajista. Hän on työskennellyt lukuisien artistien kuten Anna Puun, Elastisen, Jenni Vartiaisen, Lauri Tähkän, Sunrise Avenuen ja Vesalan kanssa sekä saanut yli 50 kulta- ja platinalevyä. Immosen ammattitaito, kokemus ja näkemyksellisyys mahdollistavat häntä kasvattamaan suomalaisten supertähtien seuraavaa sukupolvea ja viemään Warner Music Finlandin liiketoimintaa eteenpäin.

Immonen perusti The Fried Musicin vuonna 2002. Sen jälkeen yhtiön levypuolella menestyneitä artisteja ovat muun muassa VIIVI, Anna Puu, Keira ja Knipi. Yhdessä artistit ovat saavuttaneet miljoonia kuuntelukertoja ja useita listaykkösiä Suomessa. Artistit siirtyvät osaksi Warner Musicia, joka tarjoaa heille pääsyn yhtiön maailmanlaajuiseen verkostoon.

– Jukka on paras valinta johtamaan Warner Music Finlandin A&R-tiimiä jatkossa. Hän on laajasti menestynyt tuottajana ja osoittanut loistavia A&R-taitoja kehittäessään artisteja ja biisinkirjoittajia The Fried Musicin kanssa. Lisäksi olen erittäin iloinen voidessani tuoda hänen yrityksensä levy-yhtiötoiminnan Warner Musicille, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Niko Nordström kertoo nimityksestä.

– En voisi olla iloisempi voidessani toivottaa Jukan tervetulleeksi uudeksi Head of A&R:ksi. Hän on todistetusti auttanut artisteja kehittymään ja loistamaan. Odotan innolla, että hän pääsee tutustumaan rosteriimme ja kiinnittämään uusia mielenkiintoisia tulevaisuuden tähtiä, Warner Music Finlandin General Manager ja tuleva toimitusjohtaja Ramona Forsström jatkaa.

– Olen innoissani uudesta roolistani Warner Music Finlandin Head of A&R:nä. Warnerin tiimi on täynnä lahjakkaita ja motivoituneita ammattilaisia ja odotan innolla työskentelyä heidän kanssaan. Minusta tuntuu, että meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet myös viedä lisää suomalaisia artisteja kansainvälisille markkinoille, Jukka Immonen kommentoi.

Lisätiedot:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com