2.10.2023
WARNER MUSIC FINLAND NIMEÄÄ RAMONA FORSSTRÖMIN TOIMITUSJOHTAJAKSI

Musiikkialan legenda Niko Nordström siirtyy sivuun Warner Suomen toimitusjohtajan sekä Warnerin Nordic Vice President rooleistaan lokakuun lopussa.

Tukholma, 2. lokakuuta 2023 – Ramona Forsström on nimitetty Warner Music Finlandin toimitusjohtajaksi ja aloittaa uudessa roolissaan marraskuussa. Forsström on toiminut yhtiössä General Managerina vuodesta 2021 lähtien ja toimii seuraajana Niko Nordströmille, joka jättää tehtävänsä 16 vuoden työskentelyn jälkeen yrityksessä.

Forsström tulee raportoimaan suoraan Warner Music Nordicsin Presidentille, Mark Frylle, joka toimii tehtävässään Tukholmasta käsin.

Forsström on työskennellyt Warner Music Finlandilla yli 15 vuotta  ja hän on ollut avainasemassa paikallisten artistien, kuten Antti Tuiskun, Arttu Wiskarin, BEHMin, Ellinooran, Kaija Koon sekä SANNIn menestystarinoissa. Hän on myös toiminut avainasemassa kansainvälisten tähtien, kuten Ava Maxin, Bruno Marsin, Dua Lipan, Ed Sheeranin ja Michael Bublén läpilyönnissä Suomessa ja Pohjoismaissa.

– Olen innoissani siitä, että saan astua uuteen rooliin ja johtaa uskomatonta tiimiämme täällä Suomessa. Haluan kiittää Nikoa hänen opastuksestaan ja mentoroinnistaan monien vuosien aikana. Olemme onnekkaita ollessamme johtava toimija yhdellä maailman ainutlaatuisimmista musiikkimarkkinoista, sillä työskentelemme lahjakkaimpien ja inspiroivien artistien kanssa. Odotan innolla tekeväni vielä enemmän tukeaksemme heitä ja heidän uriaan tulevaisuudessa, Ramona Forsström kommentoi.

– Olen erittäin onnellinen että Ramona on ottanut vastaan tämän ylennyksen. Hän on valtava lahjakkuus, jonka neuvoja arvostan ja joka toimittaa kerta toisensa jälkeen artistiemme ja yrityksemme hyväksi. Hänen raikas johtamisnäkökulmansa auttaa meitä kasvattamaan rosteriamme ja artistiemme uria. Haluan suuresti kiittää Nikoa hänen uskomattomasta tuestaan vuosien varrella ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää hänen seuraavissa projekteissaan, ​​​Mark Fry lisää.

Nordström nimitettiin alun perin Warner Music Finlandin toimitusjohtajaksi vuonna 2007, kun Warner Music osti Nordströmin perustaman Helsinki Music Companyn (HMC). Ensimmäisen vuosikymmenensä aikana Warner Musicin palveluksessa Suomessa Nordström sai kiitosta yrityksen markkinaosuuden kaksinkertaistamisesta. Vuonna 2017 hän otti vastaan Australasian presidentin roolin ennen paluutaan Suomeen vuonna 2020 toimiakseen Warner Nordicin Vice Presidentinä ja Warner Music Finlandin toimitusjohtajana. Vuonna 2018 hänet palkittiin Kultainen Emma -elämäntyöpalkinnolla Emma Gaalassa.

Forsström aloitti musiikkialan uransa vuonna 1997 EMI Finlandin tuotepäällikkönä. Hän toimi myöhemmin tiedotuspäällikkönä yrityksessä vuoteen 2006 saakka. Tämän jälkeen hän siirtyi Live Nation Finlandiin tiedotuspäälliköksi, missä hän toimi roolissaan kaksi vuotta, ennen siirtymistään Warner Music Finlandille vuonna 2008 kansainväliseksi tiedotuspäälliköksi. Forsström nousi myöhemmin kansainväliseksi markkinointipäälliköksi ja siitä edelleen kansainväliseksi markkinointijohtajaksi, mistä hän eteni myöhemmin koko yhtiön markkinointijohtajaksi. Hänet nimitettiin Warnerin General Manageriksi vuonna 2021. Forsström on voittanut Radio Gaalassa huomattavat kahdeksan kertaa Vuoden levy-yhtiön promootiohenkilö -palkinnon vuosina 2009-2017.
Lisäksi hän voitti myös Vuoden promootio/markkinointihenkilö -palkinnon Music & Media Industry Awards Galassa vuonna 2012.

Lisätiedot:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com