29.9.2023
SUVI TERÄSNISKA, LIKA-AKI JA MUITA WARNERIN UUTUUKSIA

Suvi Teräsniska – Seuraavassa elämässä

Upeista tulkinnoistaan ja koskettavista kappaleistaan tunnettu Suvi Teräsniska julkaisi tänään uuden singlen Seuraavassa elämässä. Kappale on Johannes Brotheruksen sekä Janne Rintalan säveltämä ja sanoittama ja sen ovat tuottaneet BEHM, Leri Leskinen sekä Lauri Halavaara.
Tänään alkaa myös Suvin kattava syksyn konserttisalikiertue. Särkyneiden sydänten tie nimeä kantava kiertue alkaa perjantaina 29.9. Varkaudesta ja päättyy sunnuntaina 5.11. Säkylään.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Suvi Teräsniska
Spotify | | | Facebook

 

Lika-Aki  – Mä en oo vetäny mitään
Pipon taakse henkilöllisyytensä piilottava mystinen kulttihahmo Lika-Aki palaa aktiivisen musiikin julkaisun pariin. Musiikillaan rehellisesti nykyilmiöitä kommentoivan artistin Mä en oo vetäny mitään -single on suorasanainen puheenvuoro mustavalkoisesta päihdekeskustelusta. Lika-Aki tulee julkaisemaan paljon uutta musiikkia tänä syksynä. Kappaleiden tuotantojen takaa löytyy kotimaan ykköstekijöitä, kuten Danitello, Salahpolo ja OP Beats.

Perhosveitsi-Heikin sidekickinä debyyttinsä tehnyt ja muun muassa Seksikäs-Suklaan, Tipan ja DJ Kridlokkin kanssa musiikkia aiemmin julkaissut artisti julkaisi Hot Dog -debyyttialbuminsa vuonna 2017. Artisti nähtiin myös Vain Elämää -ohjelmassa syksyllä 2021 yhdessä Sairas T:n kanssa, jossa artistit versioivat Tuure Kilpeläisen Mies jolle kukaan ei naura -kappaletta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Lika-Aki
Spotify | Instagram |

 

Turisti – Kiireinen nainen (feat. ibe)
Kesäkuussa nyt jo lähes platinaa striimanneen kolmannen albuminsa Traveller julkaisseelta rap-artistilta Turistilta saadaan ensimmäinen single tulevalta kokonaisuudelta. Aiempaa popahtavammalla kappaleella Kiireinen nainen on mukana Turistille läheinen kollega, rap-artisti ibe. Kappaleen on tuottanut kovassa nousukiidossa oleva tuottaja Salahpolo.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

Turisti
Spotify | |

 

VJ – MMM (feat. Fabe)
Kultaa kahdella edellisellä singlellään striimannut, Vastustaa-hitillään sekä pari viikkoa sitten julkaistulla Davin biisillä Lambo tälläkin hetkellä Spotifyn kuunnelluimpien joukosta löytyvä rap-artisti VJ yhdistää uudella singlellään voimansa Faben kanssa. Kultaa Ongelmalapsi-albumillaan striimannut Fabe on yksi melodisen räpin kiinnostavimpia nousevia nimiä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

VJ
Spotify | |