28.9.2023
KULTTIRÄPPÄRI LIKA-AKI PALAA

Pipon taakse henkilöllisyytensä piilottava mystinen kulttihahmo Lika-Aki palaa aktiivisen musiikin julkaisun pariin. Musiikillaan rehellisesti nykyilmiöitä kommentoivan artistin perjantaina julkaistava Mä en oo vetäny mitään -single on suorasanainen puheenvuoro mustavalkoisesta päihdekeskustelusta.

– Kappale kertoo siitä, kuinka Lika-Aki haluaisi olla kotimaisesta päihdepolitiikasta eri mieltä ja käydä keskustelua avoimesti, mutta päätyy kuitenkin aina jollain tavalla vakuuttelemaan muita hokemansa kautta, artisti kommentoi kappaletta.

Perhosveitsi-Heikin sidekickinä debyyttinsä tehnyt ja muun muassa Seksikäs-Suklaan, Tipan ja DJ Kridlokkin kanssa musiikkia aiemmin julkaissut artisti julkaisi omakustanteisen Hot Dog -debyyttialbuminsa vuonna 2017. Artisti nähtiin myös Vain Elämää -ohjelmassa syksyllä 2021 yhdessä Sairas T:n kanssa, jossa artistit versioivat Tuure Kilpeläisen Mies jolle kukaan ei naura -kappaletta.

– En ole koskaan syventynyt tähän hahmoon tosissaan, vaikka se on aina ollut tärkeä, ehkä tiedostamatonkin osa mun persoonaa. Nyt tuli vahva tunne, jopa valaistuminen, että Lika-Akin aika on juuri nyt, artisti jatkaa.

Lika-Aki tulee julkaisemaan paljon uutta musiikkia tänä syksynä. Kappaleiden tuotantojen takaa löytyy kotimaan ykköstekijöitä, kuten Danitello, Salahpolo ja OP Beats. Tänä lauantaina artisti nousee nopeasti loppuumyydylle Paranoid-juhlakeikalle Tavastialle.

Lika-Aki:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/lika-aki

Lataa promokuvat täältä.
Kuvat: Julian Riikonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Esa Nikkilä / All Day Agency
esa@allday.fi