22.9.2023
BERTA, EDEL, ELLINOORA JA MUITA WARNERIN UUTUUKSIA

Berta – Yksin onnellisempi

TikTokista tunnetuksi tullut, hurmaava laulaja-lauluntekijä Berta julkaisi uuden singlen Yksin onnellisempi tänään. Kappale on Bertan sanoittama ja yhdessä Samuli Turusen kanssa säveltämä.

Vaikka kuinka tahtoisi yrittää ja rakastaa toista, niin joskus paras asia mitä itselle ja toiselle voi tehdä on päästää irti. Usein vasta jälkikäteen näkee selkeämmin, mitkä asiat eroon edes johtivat. Ja kaiken sen jälkeen voi todeta, että molemmat ovat onnellisempia erillään, Berta kuvailee kappaletta.

Bertan kappaleissa käsitellään laajaa tunnekirjoa ja suuria tunteita niin pirskahtelevasta ilosta aina koskettaviin ja haikeansurullisiin balladeihin. Musiikissa yhdistyy vanhaa ja uutta, herkkää ja räväkkää sekä niin kevyitä kuin myös vakaviakin aiheita.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Berta
Spotify | | |

 

Edel – You Fucked My Friend

Edel eli Venla Edelmann on 23-vuotias persoonallinen artistitulokas, jonka räävittömässä vaihtoehtopopissa tumma ääni yhdistyy tarttuviin hookkeihin ja anteeksipyytelemättömään asenteeseen. Tänään julkaistun debyyttisinglen You Fucked My Friend on tuottanut Topify ja kappaletta on ollut mukana kirjoittamassa Joel Kekkonen.

Suomalainen Edel on asunut suurimman osan elämästään ulkomailla, joten englanti on hänelle luonteva kirjoitus- ja esiintymiskieli. Mallina työskennellyt artisti on esiintynyt koko elämänsä niin lavoilla kuin kameran edessä, ja hänet on nähty muun muassa Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Edel
Spotify | Instagram | TikTok

 

Ellinoora – Kauneus pettää (Vain elämää kausi 14)

Edellisellä albumillaan kolme Emma-palkintoa saanut ja viime vuonna Ed Sheeranin kanssa duetoinut Ellinoora on viettänyt alkuvuoden keikkataukoa. Syksyn Vain Elämää aloittaa Ellinooralle uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien kappaleiden muodossa.

Ellinoora on valmistellut toista Vain Elämää kauttaan varten pieteetillä versioita yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Viime viikolla julkaistu ensimmäinen kappale Matkalla nousi Spotifyn neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi. A.W. Yrjänän päivänä Ellinoora versioi CMX:n Kauneus pettää -kappaletta. Kappale julkaistaan tänään illalla heti jakson jälkeen klo 22.10.

Lataa promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Ellinoora
Spotify | | | Facebook

 

ARTEM – Puhu mulle

Vaihtoehtoinen pop-artisti ARTEM julkaisi tänään uuden singlen Puhu mulle. Kappaleessa yhdistyy koukuttava 2000-luvun alun tekno-pop -melodia Alice DeeJayn hitistä Better Off Alone ja vahva sanoma, että meidän ei tarvitse olla yksin tässä maailmassa.

– Muistan hyvin, kun Better Off Alone soi joka paikassa, ku olin pieni ja tuntuu, että oon kasvanut biisin riffin mukana. Biisin melodia on ajaton klassikko, joten on kunnia saada luoda samplen päälle oma kappale, ARTEM kertoo.

Artisti on julkaissut vuonna 2020 useamman singlen, jonka jälkeen hän jäi luovalle tauolle. Tauon aikana artisti kävi syvää itsetutkiskelua ja on nyt omien sanojensa mukaan paikassa, jossa itseilmaisu kumpuaa vapaasti. Puhu mulle on toinen single myöhemmin julkaistavalta kokonaisuudelta. Ensimmäinen tauon jälkeen julkaistu single Kuolleit kukkia julkaistiin 9.6.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

ARTEM
Spotify |

 

BEHM – Merkittävät erot

2020-luvun alun menestyneimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva BEHM julkaisi odotetun, ennakkoon platinarajan ylittäneen kakkosalbuminsa Merkittävät erot tänään perjantaina. Albumilta löytyvät jo aiemmin julkaistut tuplaplatinaa lähentelevät singlet Ethän tarkoittanut sitä, Sata vuotta ja tälläkin hetkellä seitsemännettä viikkoa radioiden ykkösenä oleva Viimeinen tanssi. Viimeinen tanssi on BEHMin uran neljäs radioykkönen ja kappale palkittiin elokuun radiobiisinä. Tekstien ja sävellysten lisäksi BEHM toimii uudella albumillaan myös sen vastaavana tuottajana.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

BEHM
Spotify | | Facebook