22.9.2023
BEHMIN ENNAKKOON PLATINAA STRIIMANNUT KAKKOSALBUMI MERKITTÄVÄT EROT ON NYT JULKAISTU

Yksi 2020-luvun alun menestynein laulaja-lauluntekijä BEHM julkaisi tänään odotetun, ennakkoon platinarajan ylittäneen kakkosalbuminsa Merkittävät erot. Albumilta löytyvät jo aiemmin julkaistut lähes tuplaplatinaa striimanneet singlet Ethän tarkoittanut sitäSata vuotta ja tällä hetkellä jo seitsemättä viikkoa radioiden ykkösenä oleva Viimeinen tanssiViimeinen tanssi on BEHMin uran neljäs radioykkönen ja artistin ensimmäinen täysin itse tuottama kappale, joka on noussut radioiden soitetuimmaksi. Tekstien ja sävellysten lisäksi BEHM toimii uudella albumillaan myös sen vastaavana tuottajana ja on tuottanut kokonaan itse puolet albumin kappaleista. Puolet kappaleista on tuotettu yhdessä Kalle Mäkipellon kanssa, joka on ollut artistin mukana uran alusta saakka. Albumin fyysinen cd tulee myyntiin 6.10. ja vinyyli 3.11.

– On huojentavaa, mutta tietysti vähän hirvittävää luopua tästä albumista nyt ja antaa se eteenpäin kuulijoille. Toivon levylle pitkää ikää ja sitä, että se pääsee rakastavaan syliin, BEHM kuvailee.

Keväällä spesiaalilla Teatraaliset vivahteet -kiertueella loppuunmyydyille konserttisaleille esiintynyt BEHM juhlii uutta albumiaan kattavalla syyskiertueella. Virallinen levynjulkaisukeikka järjestetään jo ennakkoon loppuunmyydyllä Helsingin Tavastialla 7.10. Lisäkeikka Tavastialla järjestetään 8.10. Suuren kysynnän vuoksi myös Jyväskylään ja Lahteen on saatu lisäkeikat. Alla päivitetty kiertueaikataulu.

MERKITTÄVÄT EROT -KIERTUE
PE 06.10. Joensuu, Lehtiä Ilosaaressa
LA 07.10. Helsinki, Tavastia (Levynjulkaisukeikka) / L
OPPUUNMYYTY
SU 08.10. Helsinki, Tavastia / LISÄKEIKKA
KE 11.10. Jyväskylä, Lutakko / LISÄKEIKKA
TO 12.10. Jyväskylä, Lutakko / LOPPUUNMYYTY
PE 13.10. Kuopio, Sawohouse Underground
TO 19.10. Turku, Logomo
PE 20.10. Nakkila, Villilä
LA 28.10. Hämeenlinna, Aulanko Areena
PE 03.11. Levi, Hullu Poro Areena
LA 04.11. Oulu, Tullisali
PE 10.11. Kouvola, Lumon Areena

LA 11.11. Lahti, Finlandia-klubi klo 18 / LISÄKEIKKA
LA 11.11. Lahti, Finlandia-klubi klo 21 / LOPPUUNMYYTY
PE 17.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo / LOPPUUNMYYTY
LA 18.11. Tampere, Pakkahuone
PE 24.11. Jämsä, Himos Areena
PE 01.12. Lappeenranta, Meidän Pikkujoulut
LA 16.12. Järvenpää, Aino Areena

Historiallisen uran jo tässä vaiheessa tehnyt BEHM nousi vuonna 2019 ilmiömäiseen suosioon heti debyyttisinglellään Hei rakas, joka kipusi nopeasti striimauspalveluiden ja radiolistan kärkeen. Kappaletta on striimattu tänä päivänä huikeat 30 miljoonaa kertaa. Lukuisia radiohittejä sisältävä ja viisinkertaista platinaa myynyt, nyt jo yli satakymmenen miljoonaa striimannut, Draaman kaari viehättää -debyyttialbumi nosti viimeistään artistin ennennäkemättömään suosioon ja koko kansan huulille. Albumin jokainen kappale on ylittänyt vähintään kultarajan ja debyyttisinglen lisäksi siltä on noussut radioykköseksi myös kappaleet Frida ja Lupaan.

BEHM on rikkonut debyyttialbumillaan lukuisia ennätyksiä. Albumi on esimerkiksi palkittu yhteensä peräti kahdeksalla Emmalla ja se oli kahtena vuotena peräkkäin vuoden myydyin albumi. Kukaan ei ole aiemmin voittanut Vuoden myydyimmäin albumin Emmaa peräkkäisinä vuosina. Draaman kaari viehättää on myös kaikkien aikojen eniten listaykkösviikkoja kerryttänyt kotimainen albumi.

Lataa uudet promokuvat täältä.
Kuvaaja: Tero Ahonen

BEHM:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/behm

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com 

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com