21.9.2023
POPTULOKAS ALIISA SYRJÄ JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA 20.10.

Yksi tämän vuoden YleX Läpimurto 2023 -artisteista Aliisa Syrjä julkaisee odotetun debyyttialbuminsa Höyheniä ja saaria perjantaina 20. lokakuuta. Albumi sisältää yhteensä 12 kappaletta, jotka ovat Aliisan sanoittamia ja säveltämiä sekä yhdessä Elias Heikkisen kanssa tuottamia. Albumi on nyt ennakkotilattavissa Levykauppa Äx:ssä. Albumilta löytyy jo aiemmin julkaistujen platinaa ja kultaa striimanneiden kappaleiden lisäksi kahdeksan ennen julkaisematonta kappaletta.

Aliisa Syrjä – Höyheniä ja saaria
1. Tarina pilvistä
2. Tää tunne
3. Elämän luonne
4. Perillä
5. Meistä jää jälki
6. Ei oo höyhensaaria
7. Sydämetön
8. Tee musta tärkee
9. Kusipää
10. 2:02
11. Valo jonka väriä en tiedä
12. Ikuisuudessa tähdenlento

– Mun debyyttialbumi, huhhuh! Tuntuu kun tähän albumiin olis vuodatettu kokonainen ihmiselämä ja kaikki siihen kuuluvat kasvukivut ja suurimmat kysymykset. Et mitä se on, kun on valtava maailma, jossa pienen pienen ihmisen päässä on sinne mittasuhteiltaan aivan liian suuri toinen maailma? Et kantaako jalat jos juo seittemän tequilashottia? Voiko naiivius olla realismia? Vai jääkö lopulta pohjalle kuitenkin vaan jäljelle karu totuus siitä, että ei oo olemassa höyhensaaria, pelkästään höyheniä ja saaria? Aliisa kuvailee tulevaa debyyttialbumiaan.

Nouseva poptähti Aliisa Syrjä on laulaja-lauluntekijä, jonka sävellykset ja tekstit vievät mukanaan jonnekin sinne, missä surun ja onnen rajat ovat häilyvät ja mannerlaatat jyrisevät jalkojen alla. Kultaa striimannut debyyttisingle Tää tunne nousi heti julkaisunsa jälkeen sekä Spotifyn että Virallisen radiolistan Top20 -listalle. Myös muut Aliisan kappaleet ovat menestyneet hyvin. Muun muassa 2:02 –kappale on striimannut yli 4 miljoonaa striimiä eli rikkonut platinarajan. Tänä kesänä Aliisa on esiintynyt Suomen suurimmilla festivaaleilla kuten Ruisrock, Provinssirock, Ilosaarirock ja Qstock. Ylöjärveltä kotoisin oleva Aliisa sanoittaa sekä säveltää itse kappaleensa ja on mukana myös kappaleiden tuotannossa. Parhaiten artistina Aliisaa kuvaa se, että hänen lauluissaan klassikkokirjojen järkälemäinen ja filosofinen sisältö yhdistyy nuoren ihmisen elämään, runollisuus leikkisiin ja epäseksikkäisiin sanavalintoihin, sekä perinteinen lauluntekijyys nykypäivään.

Albumin levyjulkkareita juhlistetaan Helsingin Tavastialla 29. marraskuuta. Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Aliisa Syrjä – Syksy 2023
Ke 04.10. Tampere, Klubi, Lost in Music
La 14.10. Kotka, Kauppakeskus Pasaati
La 28.10. Oulu, Martinniemen Kerhola
La 04.11. Jämsä, Pikis
Pe 17.11. Joensuu, Kerubi
To 23.11. Tampere, Klubi
Ke 29.11. Helsinki, Tavastia (levynjulkaisukeikka)

Päivittyvän keikkalistauksen ja paikkakuntakohtaiset lisätiedot löydät täältä.

Aliisa Syrjä:

Facebook

Spotify
warnermusic.fi/aliisasyrja

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Manageri:
Tina Jukarainen / Manage Me
tina@manageme.fi