15.9.2023
ELLINOORA, DAVI JA MUITA WARNERIN VIIKON UUTUUKSIA

Ellinoora – Matkalla (Vain elämää kausi 14)

Edellisellä albumillaan kolme Emma-palkintoa saanut ja viime vuonna Ed Sheeranin kanssa duetoinut Ellinoora on viettänyt alkuvuoden keikkataukoa. Syksyn Vain Elämää aloittaa Ellinooralle uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien kappaleiden muodossa.

Ellinoora on valmistellut toista Vain Elämää kauttaan varten pieteetillä versioita yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Anna Puun päivänä Ellinoora versioi Matkalla-kappaletta vaikuttavalla tulkinnallaan, jonka tekstiin hän on tuonut vahvan henkilökohtaisen kulman. Kappale julkaistaan tänään illalla heti jakson jälkeen klo 22.10.

Lataa promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Ellinoora
Spotify | | | Facebook

 

DAVI – Lambo (feat. VJ)

Babyfacelle sainatut DAVIVJ yhdistävät voimansa tänään perjantaina julkaistulla kappaleella Lambo. Kappaleen on tuottanut Fractious Frank. Kappale on jo ennakkoon herättänyt valtavan kiinnostuksen TikTokissa, jossa sillä on tehty reilusti yli 1000 yksittäistä videota. DAVIn viime vuonna julkaisema Rakastunu Gangstaan feat. Ardian Bujupi nousi samantien Spotifyn ykköseksi ja se on striimannut platinaa. Nouseva räppäri VJ loistaa tälläkin hetkellä Spotifyn top50-listalla edellisellä omalla julkaisullaan Vastustaa, joka ylitti juuri kultarajan.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface. Music & Publishing
noora.karki@warnermusic.com

DAVI
Spotify | |

VJ
Spotify | I |

 

Käärijä – It’s Crazy It’s Party (feat. Tommy Cash)

Käärijä julkaisi odotetun seuraavan singlen It’s crazy It’s party (feat. Tommy Cash) tänään perjantaina. Artistin edellinen julkaisu Cha Cha Cha rikkoi tuoreeltaan 100 000 000 striimin rajan Spotifyssa.
Uudella singlellä kuullaan myös virolainen räppäri Tommy Cash, joka on tehnyt aiemmin yhteistyötä mm. Charli XCX:nOliver Treen ja Diplon kanssa. Kappale yhdistelee elementtejä räpistä, metallista ja elektronisesta musiikista ja laulukielenä on sekä Suomi että Englanti. Kappale sai ensiesityksensä Helsingin Olympiastadionilla, missä Käärijä nähtiin Kaija Koon lämppärinä 19.8. Biisille saatiin myös näyttävä musiikkivideo. Videon ohjaajana on toiminut kaverikarim. Katso video täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Käärijä
Spotify | | | Facebook