1.9.2023
PAMELA WARNER MUSIC LIVELLE

Mouhouksessakin vaikuttavan Valentinin ja Jyväskylälähtöisen KR!M:n muodostama PAMELA on kiinnitetty Warner Music Liven edustukseen keikkamyyjänään Mikko Varjamo.

On mahtavaa siirtyä Warner Music Liven siipien alle, johtotähtenä hyvä ystävämme ja jopa legendana tituleerattu Mikko Varjamo. Tuntuu hyvältä päästä jatkamaan hommia Mikon kanssa, joka meidät alunperinkin otti hoiviinsa pari vuotta sitten ja suunnittelemaan tulevaisuutta keikkojen suhteen. Uutta musiikkia on luvassa myös, paras kesä koskaan on pikkuhiljaa taputeltu ja syksy tuloillaan joten pysykää kuulolla, PAMELA sanoo.

Hienoa päästä levänneenä rakentamaan PAMELAn tulevaisuutta, ja samalla palata ystävien pariin myös duunipuolella, Mikko Varjamo puolestaan kommentoi.

Warner Musicillle levyttävä PAMELA on suomeksi laulava duo, joka ei jumiudu genrerajoihin ja se näkyy isosti heidän musiikissaan. Puhuttaessa PAMELAn biisien synnystä ja dynamiikasta, suunta on selvä: kaikki tehdään yhdessä.

PAMELAn biisit syntyvät omakohtaisista tarinoista ja kappaleissa korostuu kontrasti yhtyeen laulaessa ”rumia rakkaustarinoita kauniilla melodioilla”. Duo potkaisi oven auki vuonna 2021 kolme kappaletta sisältäneellä maxi-singlellään, joka toi takaisin 2000-luvun alun pop-punk-soundin ja valmistelee tällä hetkellä tulevaa debyyttialbumiaan. Kaksikon viimeisin julkaisu on heinäkuussa ilmestynyt Paras kesä koskaan (feat. JEREMINE).

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Käärijä, Cledos, Isac Elliot, Chisu, BEHM, Mouhous, Pikku G, Mikael Gabriel, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, ABREU, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Samuli Edelmann, Reino Nordin, Waltteri Torikka, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Pamela:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/pamela

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti: 
Mikko Varjamo / Warner Music Live
+358 40 7055709
mikko.varjamo@warnermusic.com